Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olamaz Böyle Birşey!!!..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Pikniğe gidecek olan satanistler için mükemmel bir icat :Pp

ya kimsenin düşünemediğine inanamıyorum.bu olay resmen fotomontaj.nası mı oluo anlatıyim.

böyle bi eşya gerçekten var.ama şarap şişesi fln taşımaya yarıo.o alttaki yarım daire şeklindeki kısma şişenin tabanını koyuyosunuz öndeki kazıkta tahmin edeceğiniz gibi tıpaya sokuluo.yani normalde orda kedi deil şişe duruo.

tahminimce pişmiş kelle gibi sırıtan ailenin masum fotoğrafında adam elinde taşıyacağı ile birlikte şişe taşıyodu.ama günlerden bir gün psikopat bir zihniyet bi kedinin fotoğrafıyla bu fotoğrafı birleştirdi ve karşımıza gülmekten kaburgalarımın 2-3 tanesinin kırılmasına neden olan bu fotoğraf çıktı.gerisini yapmakta kolay;
yazılarla boş bi şekilde duran aleti sayfaya koymak yeterli...

amaaa bu eşya şişe taşıycağı bile olsa yeni bir işlevini öğrenmiş olduk.ne olur ne olmaz:))[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçek olamaz ya cidden olamaz sen onu sipariş ettirmişindirde şişe taşıycağı vermişlerdir hayatta gerçek olamaz.hayvanları koruma derneği diye bişi var:))
ayrıca kedi o kazığı sokturturmu bakalım tırmık içinde kalırsın.
(not:hayvanları koruma derneği bunu görürse o aletin arasında kendinizi bulabilirsiniz dikkat edin:) )[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek olsa ,panter emel hanım a bi tane hediye etmek isterdim bundan bakalım ne tepki verecek, tabiki isimsiz olarak postayla yollayacam yoksa mazallah o deli neler yapar insana ...[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Sosyal ağlarda paylaş

Bazılarınız da ciddiye aldı ya ne diyim :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

lol daha öncede gördüm bunu, yok tabii ki böyle birşey.Saftrik misiniz hayvan hakları diye birşey var...

Bu arada bunu kedilere yapmak lazım diyen arkadaşlar'a aynısının 50 cm'liğinden öneriyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

Sosyal ağlarda paylaş

Bunların mesela yılanları dik tutmak için boyutları değiştirilmiş olanlaı olacak :) Taşırken kıvrılamıyacak hayvan :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu görmüştüm zaten. Ama yalan bu. Böle şey mi olur![hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...