Figaro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kardeşlerim 4-5 yıl öncesine nazaran ya genel olarak insanların tarihe ilgisi azalmış yada paticikte artık tarihciler silinmiş gitmiş. Ben anlıyamadım eskiden sürekli bi aktiflik sürekli yeni konular yeni tartışmalar olurdu. Şimdi neden yok tahminleriniz ve bilgileriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 tarihi günler yaşıyoruz o bakımdan güncel daha mühim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Figaro said: Kardeşlerim 4-5 yıl öncesine nazaran ya genel olarak insanların tarihe ilgisi azalmış yada paticikte artık tarihciler silinmiş gitmiş. Ben anlıyamadım eskiden sürekli bi aktiflik sürekli yeni konular yeni tartışmalar olurdu. Şimdi neden yok tahminleriniz ve bilgileriniz neler? Bende Eski nickimle baayağı girerdim, şifrsini unuttum aktivite edemiyorum. Sebebi eski nesil yazarların çoğunu olmaması, banlanması, çıkmaswı, büyümesi evlenmesi vs. Yeni nesilde çok takmıyor tarih-marih, uyku getiren roman gibi bir nevii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eskiden forumda siyaset yasakti insanlar burdan gideriyordu siyaset tartisma ihtiyacini, gorunurde naziler elestirilirken konu baska yerlere filan sapiyor guncele geliyordu cokta bilgisiz lise tarihi seviyesinden oteye gidemiyen insanlar vardi o yzuden curcuna oluyordu onlar buyuduler gelsitiler adam gibi tartisanlarin cogu birakti veya ban yedi geri kalanlarin ilgisi azaldi yogunluk gidince birde amaci tarih degilde siyaset olanlar konu disina gidince bosaldi iste kasaba eheh iyi boyle dangul dungul tip yok bisey yazinca adam gibi tartisiliyorda konuda kalmadi pek tartisicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Alamancı Fedaykinle Hardcore Stalinist Pekaziz vardı mesela:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 eskiden bi user vardı tarih hastasımıydı tarih manyağımıydı neydi adı. O bayağı sürüklüyoru o gidince ilgi azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 evet unity mi ne biri vardı onun gibi giden birkaç kişi oldu, ayrıca insanların ilgi gösterdiği belli konular var onlar da konuşuldu. Daha spesifik konuları tartışacak kadar bilen insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Burda tartışılan tarih "AMERİKA BİZE DALSA İRAN ATON BONMASI ATAR MI" olmaktan öteye gidemediği için bir yerden sonra, gayet normal. Hemen tartışalım isterseniz bir ermeni soykırımı, 10 dakika sonra aton bonbasındayız yine görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hitler'in ufolarıyla armchair generallık arasında gidip geliyor zaten bölüm, bu saatten sonra toparlanması da zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Alexi_Septimus said: Burda tartışılan tarih "AMERİKA BİZE DALSA İRAN ATON BONMASI ATAR MI" olmaktan öteye gidemediği için bir yerden sonra, gayet normal. Hemen tartışalım isterseniz bir ermeni soykırımı, 10 dakika sonra aton bonbasındayız yine görürsünüz. ABİ ÖNEMLİ AMA BOMBOMLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Alexi_Septimus said: Burda tartışılan tarih "AMERİKA BİZE DALSA İRAN ATON BONMASI ATAR MI" olmaktan öteye gidemediği için bir yerden sonra, gayet normal. Hemen tartışalım isterseniz bir ermeni soykırımı, 10 dakika sonra aton bonbasındayız yine görürsünüz. Hahhahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bizde aton bonbası var ama saklıyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Alexi_Septimus said: Burda tartışılan tarih "AMERİKA BİZE DALSA İRAN ATON BONMASI ATAR MI" olmaktan öteye gidemediği için bir yerden sonra, gayet normal. Hemen tartışalım isterseniz bir ermeni soykırımı, 10 dakika sonra aton bonbasındayız yine görürsünüz. ahahah lan gece gece koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 modlar el atsa, konuyla ilgili materyal veya powerpoint sunumları paylaşılsa çok daha güzel tarih tartışılır aslında, bide tarihte %80 almanya konuşuluyor cengiz han olsun, timur olsun, napolyon olsun pek konuşulmuyor. hocalı soykırımı vb. olayları detaylı olarak burdan öğrenmiştim mesela gayet yararlı yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Zamanında Efrasiyab ne pis laf atmış bana ya, yeni görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: modlar el atsa, konuyla ilgili materyal veya powerpoint sunumları paylaşılsa çok daha güzel tarih tartışılır aslında, bide tarihte %80 almanya konuşuluyor cengiz han olsun, timur olsun, napolyon olsun pek konuşulmuyor. hocalı soykırımı vb. olayları detaylı olarak burdan öğrenmiştim mesela gayet yararlı yine de. Modlar nekadar uğraşırsa uğraşsın, normal kullanıcılar ilgi göstermezse ve konuları hazırlayan arkadaş ilgiyi sürekli canlı tutacak konular hazırlamazsa bölümün ömrü yine 1-2 haftayı geçmez. Herkesin kesin ortak ilgisini çekecek ve konu hazırlayabileceği tahmini konu yakın tarih(örn: 60-70-80). Onun da ömrü siyaset yasağından 3-5 mesajı geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Tarih in yuzde sekseni yalan ve dolan olunca ilginin azalmasi dogal bu sozum yanlis anlasilmasin ama Tarihi kazananlar yazdigi icin cogu sey boluk porcuk ve ici bosaltilmis sekilde kalmasi kacinilmaz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ablaze Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tarihin yarısının yalan dolan olmasıyla bi alakası yok bence.rock adlı üyenin söyledikleirne katılıyorum ayrıca,, 3 sene önce de üyeydim bu siteye uzun süredir girememiştim yeni giriş yaptıktan sonra gördüğüm tek şey sadce tarih değil genel olarak paticik durulmuş, eski muhabbetler de yok eski canlılık da, özellikle tarih oldukça güzel tartışılıyordu, ha şimdi iyi güzel diyosun aç o zamn bi konu derseniz de öyle herkesin ilgisini çekmeyi başarıp da konunun sürekliliğini sağlayacak kadr derin tarih bilmiyorum,ama 3 sene önce eğlenceli bi şekilde yorumlarımızı yapıp yeni şeyler öğrenebiliyorduk daha güzel şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 tarih tekerrür ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 tarihin tekerrürü tekerrür ediyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar