Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSYM'nin gonderdigi kagıt..

stigmata

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bu sene sınava gırıcem kısmetse. Malum yaş 24 ve askerlık sorunları basgöstermeye basladı. Ancak OSYM nin adaylara gonderdıgı kagıt henuz benım elıme gecmedı. Yanı bu kagıt elımde yok, gırecegım okulu falan bılmıyorum. Bu bilgileri, nereden tekrar alınacagını falan bılen bırı var mı acaba.? Nasıl hareket etmeli, nereye gıdılmeli gibilerinden bir bilgi verirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kağıt bildirdiğin adrese gelmediyse büyük ihtimalle postada kaybolmıuş yada çalınmıştır.. bu nedenle önce internette bilgilerini kontrol et eğer yoksa, şehrindeki yetkili ösym merkezine gidiceksin.. buradan doru bilgileri alabilirsin[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stigmata, 14 Haziran 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar bu sene sınava gırıcem kısmetse. Malum yaş 24 ve askerlık sorunları basgöstermeye basladı.

Sebep sadece askerlik ise nereye kadar kaçacaksınki? Gençken git kurtul, yaşın ilerledikçe yapması daha zor olacak.[signature][hline]@ui
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ben sadece sizden bilgi istedim, tavsiyeleriniz, suclamalarınızın gereksiz oldugunu düşünüyorum. Kacmayla alakası yok, sonucta benim bir işim var. Bazı şeyleri yoluna koymadan askere gitmem mümkün değil. Bu yüzden de bir üniye kayıt yaptırmak en kolay yol. Neyse, aday fişi işyerinde, yarın netten falan bulmaya calısırım. Yinede saolun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...