Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 network kartı (kablo ve hub zamazingoları dahil tabii) ya da usb kablo ile mümkün olabilir mi? olursa nasıl olabilir? hangisi daha makbuldür? eski kompüterden yenisine veri aktarımı yapmam gerekecek de, şimdiden alayım önlemimi diyorum. bir de hdd'yi kompüterciye götürüp ona cd'ye filan çektirmek var ama benim ensem kalın, kendi işimi kendim görsem diyorum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 usb kabloyla oluo onnarinsa cesitleri var sadece file transferu yapannar da var ya da network kurup her biseyi yapannar da var senin secimine kalmis[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 farklı işletim sistemleri olması sorun çıkarabilir mi?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 farklı dosya sistemleri bir sorun çıkarabilir.winme fat dosya sistemi kullanır.winxp ise hem fat hemde ntfs kullanır.fat'tan aktarırken sorun olmaz ama ntfs'den fat'a aktaramazsın.(bildiğim kadarıyla) bi de niye ağ bağlantısı falan uğraşıyon anlamadım.bağla HDD'ini kopyalanacak bilgisayarına ordan aktar.niye uğraşıyorsun ki.[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar