sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 arkadaşlar fileplanet için NA fln diosuz..fileplanetten eu indirdim direk..eu key le eu serverında oynuyorum böle bişi yok lütfen..kafasını karıştırmayın kimsenin :D
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fileplanet keyleri dağıtırken 1 ara karışıklık oldu ve eu key dağıttılar.CSR ye bildirdim bunu teknik bir sorundan dolayı oldu ve düzeltildi dediler.düzeltildikden sonra dağıtılan tüm keyler north america keyleri. client durumu ise zaten ufak bi ayarla halledilen birşey fileplanet yada torrent farketmiyo.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bende FP'den indirdim, ve clientim US'di. Kimse kimsenin aklini karistirmiyor, sacma sapan basliklar acmayin. Herifler siteyi yeni update etmis, artik region'a bakip oyle client veriyor. Eskiden bodoz US veriyordu ki 3 dakika'da EU'e cevriliyor.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 cok gereksiz bir konu olmus kilitliyorum.
Öne çıkan mesajlar