Sontarian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR!!!!!!!!!! Bagimlilik yaratio bu oyun aaarrgggghhhhh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 eh dark, ben de dom'a söyleniyordum yapıştırdı beni ofis ortamında bile bilgisayara die, meger senmişsin bunu yapan. Daha önce nasıl olduysa kaçırmışım gözden bu topii, daha dün gördüm, hala oynuyorum oyunu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Onun download edilen versyonun 62000 mi ne yapmıştım. Çok sıkılıyordum napayım. Ama gece gündüz oynuyordum artık gözlerimi kapattığımda yeşil yeşil mavi mavi şeyler görüyordum :) Neyseki artık kurtuldum o illetten[hline]Icq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 3905[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Yuh be, iş biter bitmez direk başlıyorum, kriz geçene kadar sakince oturup kabullenmek lazım galiba.Sıkılırım yakında nasolsa. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 aaa bejeweled :)))) geçen ay çok kaptırmıştım, bitti neyseki 11 level geçen var mı :) 4 saat falan sürüo hehe[hline] Aithas eth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 su dl edilen wersionda 18400 7. lvl anca[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 level 7 ye kadar geldim register mı olsam diorum yaaa[hline]Mundum Aspicimus Ad Alto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 pop cap ın seven seas oyununu oynadınızmı peki ona daha bir ahstayım ben[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 it's close to midnight and something evil's lurking in the dark... (up) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 8625 bitmedi hala ölücem sanırım basında[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehue :) bu oyun vardı bende ama demosuydu :) zevkli oyun..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu arada oyunun paralı bir versiyonunu yaptılar yani başlarken sana 6 dolar veriyolar sonra kazanıp kaybediyorsun yaptığın puana göre mekaniğini çok da iyi bilmiyorum bir de o 6 doları çekip çekemediğini yoksa bir türk olarak 30 acc alıp zoneu batırmayı görev bilirim :)[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 AHahaha harbiden sonra Türkiye yi banlasınlar direk olarak :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 wtf? yine mi eh uplamayın bu topici kaptırıyorum yine :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 SOMEBODY STOP MEEEEEEEE[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 O linke tıklamayın!!! Bu ciddi bir uyarıdır, insanın bütün çalışma şevkini ve motivasyonunu sıfırlayabiliyor. Üstelik başka birşeye zaman ayıramıyorsunuz bir süre. Hatta bu topici zararlı topic kabul edip imha edelim bence =] Hastaydım buna bir ara, bütün ofise yayıldı hatta bu olay ama cidden takılıp kalıyor insan, tikkat. Bir de Zed'in speartossu vardı, gidip bulayım, uplayayım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar