Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima oynayamaz oldum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh dark, ben de dom'a söyleniyordum yapıştırdı beni ofis ortamında bile bilgisayara die, meger senmişsin bunu yapan. Daha önce nasıl olduysa kaçırmışım gözden bu topii, daha dün gördüm, hala oynuyorum oyunu =]
Mesaj tarihi:
Onun download edilen versyonun 62000 mi ne yapmıştım. Çok sıkılıyordum napayım. Ama gece gündüz oynuyordum artık gözlerimi kapattığımda yeşil yeşil mavi mavi şeyler görüyordum :) Neyseki artık kurtuldum o illetten[hline]Icq.
Mesaj tarihi:
Yuh be, iş biter bitmez direk başlıyorum, kriz geçene kadar sakince oturup kabullenmek lazım galiba.Sıkılırım yakında nasolsa. =]
Mesaj tarihi:
su dl edilen wersionda 18400 7. lvl anca[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

---
fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki:
allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
8625 bitmedi hala ölücem sanırım basında[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
bu arada oyunun paralı bir versiyonunu yaptılar
yani başlarken sana 6 dolar veriyolar sonra kazanıp kaybediyorsun yaptığın puana göre
mekaniğini çok da iyi bilmiyorum
bir de o 6 doları çekip çekemediğini
yoksa bir türk olarak 30 acc alıp zoneu batırmayı görev bilirim :)[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Mesaj tarihi:
AHahaha harbiden sonra Türkiye yi banlasınlar direk olarak :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...
Mesaj tarihi:
SOMEBODY STOP MEEEEEEEE[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...
Mesaj tarihi:
O linke tıklamayın!!!

Bu ciddi bir uyarıdır, insanın bütün çalışma şevkini ve motivasyonunu sıfırlayabiliyor. Üstelik başka birşeye zaman ayıramıyorsunuz bir süre. Hatta bu topici zararlı topic kabul edip imha edelim bence =]

Hastaydım buna bir ara, bütün ofise yayıldı hatta bu olay ama cidden takılıp kalıyor insan, tikkat. Bir de Zed'in speartossu vardı, gidip bulayım, uplayayım heh.
  • Yeni Oluştur...