Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6-7 eylül olayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tarihten, yaptıklarımızdan ders almamız için hatırlansın istedim.

Şu manşetle başladı

Bir iki milliyetçi dernek, bütün azınlıkların köküne kibrit suyu ekicez şeklinde açıklama yapar. Sonra organize şekilde anadoludan bindirilmiş kıtalar gelir yağma için. 6 eylül akşamı başlayarak Rum, Ermeni, Yahudi azınlıkların dükkanları, evleri kırılır, dökülür, yağmalanır.

Asker ve polis elbette seyreder, tıpkı Maraş ve Madımak katliamında olduğu gibi. Herşey olup bittikten sonra sıkıyönetim ilan edilir.

Sonuçta 15 kadar azınlık öldürülmüş, 300 kişi yaralanmış. O zamanın parasıyla milyonlarca TL'lik zarar oluşmuş. Devlet yine milyonlarca TL tazminat ödemiş azınlıklara. Ama başarmışız, 100.000 kişilik Rum nufusu birkaç sene içinde 10.000'in altına inmiş.

Delikanlı milletiz, azıcık gazla ağzına tükürürüz dünyanın alimallah.

Mesaj tarihi:
Eski MGK genel sekreterinden bahsediyorsun sanırım sir.Ben de dip not olarak ekleyecektim ama fazla sapıcak konu yine ergenekon etrafında dönecek diye bahsetmedim.

Provokasyonların nelere yol açacağını, galeyena gelmeye ne kadar yatkın bir millet olduğumuzu görmek, bastırılmış kinlerin bir anda nasıl patlak verip nelere yol açacağını hatırlamamız için açtım topici
Mesaj tarihi:
kayseride belgesel çekimi sırasında kaleye haçlı bayrağı asılmıştı geçenlerde. anatolia diye bi belgesel için. orda coşanlar vardı televizyonda. kafa aynı hala.

hatta link de buldum. iki kafa arasındaki yedi farkı bulun.

/watch?v=Yr_hqBhNtT8
http://www.youtube.com/watch?v=Yr_hqBhNtT8

kılıç editi: hay o haçlı kılıcı...
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

Her bir yanimiz ulku ocagi ve saray muhallebicisi dolana kadar da devam edecegiz evelallah.

2. kısma katılabilirim

çukulatalı muhallebi
su muhallebisi
of su böreği
yumaşacık pooçalar
iyidir saray muhallebicisi
teşekkürler kemal topbaş <3

ayrıca güz sancısı,ÇOOK kötü bir film.
Mesaj tarihi:
Gaza gelmemiz bir derece. İşin asıl önemli noktası bu zayıflığımızı bilen ve organize edem adamların dışardan ve içerden olmaları , devletin bu olaylarda gözünü kapatmış olması. Sonra bize barbar dediklerinde kızıyoruz. Malzeme vermişiz adamlara tarihte , derler tabi.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Gaza gelmemiz bir derece. İşin asıl önemli noktası bu zayıflığımızı bilen ve organize edem adamların dışardan ve içerden olmaları , devletin bu olaylarda gözünü kapatmış olması. Sonra bize barbar dediklerinde kızıyoruz. Malzeme vermişiz adamlara tarihte , derler tabi.

evet barbariz
Mesaj tarihi:
Bu kadar odunu bul içine küçük bir kibrit at sistematik olarak yelle sonuç olarak büyük bir yangın çıkar ve sonra bunun adını odunlar yangın çıkardı yap. Odunun tek başına yangın çıkarma vasfı yok onun içine ateş atan birileri var. Şüphesiz ki bu yangınlar hepimizi üzüyor ve üzecek de fakat bu demek değildir ki suç odunlarda. Suç o yangını çıkaranlarda ve engellemeyenlerdedir. Odunlarda suç aramak doğaya aykırıdır ve salakçadır. Ayrıca herkes kendi türünden olanları suçlayabilir bu da gözümüzden kaçmasın :)
  • Yeni Oluştur...