Wispy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tarihten, yaptıklarımızdan ders almamız için hatırlansın istedim. Şu manşetle başladı Bir iki milliyetçi dernek, bütün azınlıkların köküne kibrit suyu ekicez şeklinde açıklama yapar. Sonra organize şekilde anadoludan bindirilmiş kıtalar gelir yağma için. 6 eylül akşamı başlayarak Rum, Ermeni, Yahudi azınlıkların dükkanları, evleri kırılır, dökülür, yağmalanır. Asker ve polis elbette seyreder, tıpkı Maraş ve Madımak katliamında olduğu gibi. Herşey olup bittikten sonra sıkıyönetim ilan edilir. Sonuçta 15 kadar azınlık öldürülmüş, 300 kişi yaralanmış. O zamanın parasıyla milyonlarca TL'lik zarar oluşmuş. Devlet yine milyonlarca TL tazminat ödemiş azınlıklara. Ama başarmışız, 100.000 kişilik Rum nufusu birkaç sene içinde 10.000'in altına inmiş. Delikanlı milletiz, azıcık gazla ağzına tükürürüz dünyanın alimallah.
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 olaylarla ilgili belgesel linki verinde izleyelim yafs :)
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bunu üzerine yapılmış bir film vardı. neydi ?
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "çok başarılı bir özel harp operasyonuydu" diyenleri de unutmayalım.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Eski MGK genel sekreterinden bahsediyorsun sanırım sir.Ben de dip not olarak ekleyecektim ama fazla sapıcak konu yine ergenekon etrafında dönecek diye bahsetmedim. Provokasyonların nelere yol açacağını, galeyena gelmeye ne kadar yatkın bir millet olduğumuzu görmek, bastırılmış kinlerin bir anda nasıl patlak verip nelere yol açacağını hatırlamamız için açtım topici
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Her bir yanimiz ulku ocagi ve saray muhallebicisi dolana kadar da devam edecegiz evelallah.
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Gittiğimiz yol çok farklı bir yol değil.
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ne 100.000 Rum'u, o sırf İstanbul'dur. Hatta İstanbul'da bile 100.000'den fazla Rum vardır o sırada belki.
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bu olaydan sonra Türkiye ekonomisine ne olmuş, detaylı olarak bilen var mı?
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 daha da millileşmiştir, nasıl olsa rumlar kovulmuş. o dönem dünya siyasetinin ne kadar leş olduğunu anlamak için sadece bir gösterge daha.
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oturdum filmi izledim simdi ama sanirim olanlar filmde gösterilenlerden daha da agirdir.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kayseride belgesel çekimi sırasında kaleye haçlı bayrağı asılmıştı geçenlerde. anatolia diye bi belgesel için. orda coşanlar vardı televizyonda. kafa aynı hala. hatta link de buldum. iki kafa arasındaki yedi farkı bulun. /watch?v=Yr_hqBhNtT8 http://www.youtube.com/watch?v=Yr_hqBhNtT8 kılıç editi: hay o haçlı kılıcı...
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 allah bu olayı yapanların belasını versin
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Estel_Anorien said: Her bir yanimiz ulku ocagi ve saray muhallebicisi dolana kadar da devam edecegiz evelallah. 2. kısma katılabilirim çukulatalı muhallebi su muhallebisi of su böreği yumaşacık pooçalar iyidir saray muhallebicisi teşekkürler kemal topbaş <3 ayrıca güz sancısı,ÇOOK kötü bir film.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Sylian said: Bu olaydan sonra Türkiye ekonomisine ne olmuş, detaylı olarak bilen var mı? Türkiye'de yaşamıyorsun galiba.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Gaza gelmemiz bir derece. İşin asıl önemli noktası bu zayıflığımızı bilen ve organize edem adamların dışardan ve içerden olmaları , devletin bu olaylarda gözünü kapatmış olması. Sonra bize barbar dediklerinde kızıyoruz. Malzeme vermişiz adamlara tarihte , derler tabi.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Tenekeadam said: Kusup rahatlamışsın,iyi olmuş. Wat ?
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Horizon said: Gaza gelmemiz bir derece. İşin asıl önemli noktası bu zayıflığımızı bilen ve organize edem adamların dışardan ve içerden olmaları , devletin bu olaylarda gözünü kapatmış olması. Sonra bize barbar dediklerinde kızıyoruz. Malzeme vermişiz adamlara tarihte , derler tabi. evet barbariz
keldron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ben atalarımızın bizden çok daha hoş görülü olduguna inanıyorum.Tarih ilerledikçe,insanlıkta gerilemekteyiz korkusu içindeyim.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 boyle giderse 31 mart olayida ergenekonun uzerine kalicak "abdulhamit sultan efendimize darbe yapmak icin!!!" diye
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Bu kadar odunu bul içine küçük bir kibrit at sistematik olarak yelle sonuç olarak büyük bir yangın çıkar ve sonra bunun adını odunlar yangın çıkardı yap. Odunun tek başına yangın çıkarma vasfı yok onun içine ateş atan birileri var. Şüphesiz ki bu yangınlar hepimizi üzüyor ve üzecek de fakat bu demek değildir ki suç odunlarda. Suç o yangını çıkaranlarda ve engellemeyenlerdedir. Odunlarda suç aramak doğaya aykırıdır ve salakçadır. Ayrıca herkes kendi türünden olanları suçlayabilir bu da gözümüzden kaçmasın :)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bunu geçtiğimiz yıllarda eski bi asker anlatmıştı böle böle yaptık diye bu olayları örgütleyen askeri birimin başındaki
Öne çıkan mesajlar