Batido Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Evet uzun bir aradan sonra tekrar oyuna baslıcam ancak bir turk guildi arıyorum maksat muhabbet olsun hos sohbet donsun amacındayım raidlerde spot beklentim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 VAY AK duruyorsa onlara sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 twisting nethere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dunemaul git ordan iki server aşşagıya in soldaki ilk kapı spinebreaker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 guild adlarını ve konusmam gereken kisileride yazarsanız cok sewinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Türk guildlerinin infolarını yazan post war yukarda sticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet ama lvl 1 charla toc yapan guildlerin cok ilgisini cekmem herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Masquerade said: twisting nethere gel. whisper Sythra, Acha, Acca, Cadhode Alırız guilde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bende yeniden dönmeyi düşünüyorum horde oynamak istiyorum çok kalabalık ve az laglı az sorunlu kaliteli bir server istiyorum. tavsiye edebileceğiniz ve kısa bilgi verebileceğiniz server tavsiyeleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar