Batido Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Evet uzun bir aradan sonra tekrar oyuna baslıcam ancak bir turk guildi arıyorum maksat muhabbet olsun hos sohbet donsun amacındayım raidlerde spot beklentim yok :D
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dunemaul git ordan iki server aşşagıya in soldaki ilk kapı spinebreaker.
Batido Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 guild adlarını ve konusmam gereken kisileride yazarsanız cok sewinirim :D
Argue Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Türk guildlerinin infolarını yazan post war yukarda sticky
Batido Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet ama lvl 1 charla toc yapan guildlerin cok ilgisini cekmem herhalde :D
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Masquerade said: twisting nethere gel. whisper Sythra, Acha, Acca, Cadhode Alırız guilde. :)
solidhammer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bende yeniden dönmeyi düşünüyorum horde oynamak istiyorum çok kalabalık ve az laglı az sorunlu kaliteli bir server istiyorum. tavsiye edebileceğiniz ve kısa bilgi verebileceğiniz server tavsiyeleri bekliyorum
Öne çıkan mesajlar