eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 pardon...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: mADmaXimus, 14 Haziran 2004 16:03 tarihinde demiş ki: said: Aket-Atum, 14 Haziran 2004 12:43 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 14 Haziran 2004 02:53 tarihinde demiş ki: 4 kırıkla geçmiştim Ortasonu. Eğitim öğretim hayatım boyunca kitap aşmamıştım. Dershaneye falan gitmemiştim. Demek hiç çalışmamak. St.Benoit'yı kazanmıştım bana göre iyi bir puandı. ya st. benoit lielr kızması nama çalışmadan st. benoit ya gidecek bir sürü adam biliyorum. öenmli oaln çalışamdan anadolu lsiesine girebilmek bence, ve bunu yapanda yok ben yaptım yukaradaa aynısı var ama aslında beni matmış oolmama gerekiyodu log out olamyı unuttuk sonuçta bozuyük anadolu lises işte 30 netle adam aldı geçen sene sıkıyosa gsl, iel yada kal a çalışmadan gir[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 cumhuriyet gazetesinde önümüzdeki yıl lgs özel okuls ınavı fln sistem düzelecek hepsi tek sınav olacak fln yazıodu..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bence 2 sınav daha iyi[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yoo öss ve öys iki sınavdı şimdi daha ii sanki..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Aket-Atum, 14 Haziran 2004 21:49 tarihinde demiş ki: yukaradaa aynısı var ama aslında beni matmış oolmama gerekiyodu log out olamyı unuttuk sonuçta bozuyük anadolu lises işte 30 netle adam aldı geçen sene sıkıyosa gsl, iel yada kal a çalışmadan gir ankara atatürk anadolu çok dandik bir lise mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben duymadım valla önceden [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Haziran 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: mADmaXimus, 14 Haziran 2004 22:23 tarihinde demiş ki: said: Aket-Atum, 14 Haziran 2004 21:49 tarihinde demiş ki: yukaradaa aynısı var ama aslında beni matmış oolmama gerekiyodu log out olamyı unuttuk sonuçta bozuyük anadolu lises işte 30 netle adam aldı geçen sene sıkıyosa gsl, iel yada kal a çalışmadan gir ankara atatürk anadolu çok dandik bir lise mi? ben de duymadım valla[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ankaradaki en iyi anadolu lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar