UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Alexi eğer doğruysa sana insan diyemicem[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 e abi st.benoit'e girmek zaten sorun değil ki? beyni olan bi insan rahat rahat girebilir.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 +1 melancholy[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 valla hakanaka SkyWalker ve ben gırdık sınava hakan kazandı benı bılmıyom Adam 7x İnek :D baska kazanan varmı ızmırden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fen kurtardi beni yaw[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 inşallah bizim gibi sınavda önüne platonik aşkı denk gelen yoktu geleceğimi etkiledi be ne günlerdi onlar *!gözleri dolar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yuru Bea baba bea :D sınavda bılem Bos Durmamısın Helal valla :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 lgs diyince tüp markası gibi gelio bana heralde Lpg'den çağrışımn yapıo :)[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 össde bişeye çağrışım yapıyo ama neyse :) eheheh[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benim bitişik komşu genç martı olacak büyük ihtimalle ee mezun martı olarak ona okulu anlatmak bize düşüyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Alexi_Septimus, 14 Haziran 2004 02:53 tarihinde demiş ki: 4 kırıkla geçmiştim Ortasonu. Eğitim öğretim hayatım boyunca kitap aşmamıştım. Dershaneye falan gitmemiştim. Demek hiç çalışmamak. St.Benoit'yı kazanmıştım bana göre iyi bir puandı. ya st. benoit lielr kızması nama çalışmadan st. benoit ya gidecek bir sürü adam biliyorum. öenmli oaln çalışamdan anadolu lsiesine girebilmek bence, ve bunu yapanda yok[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben stbenoit'te 85 netle zor zar girmişrimm pehh şimdi 34 nete alıolarmış..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nukem bu sene puanlar niye düşüo?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çalışmadan girmek kasılacak bişi deeldir, ben bir tane bile soru çözmeden (dersane ödevlerini arkadaşlardan geçirirdim, okulda ödev neymiş) 868 puan yaptım iyi bok yedim yani resmen, şimdi sürünüyoruz[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Nukem olm seneye bizim okuldasın eheahe[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Aket-Atum, 14 Haziran 2004 12:43 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 14 Haziran 2004 02:53 tarihinde demiş ki: 4 kırıkla geçmiştim Ortasonu. Eğitim öğretim hayatım boyunca kitap aşmamıştım. Dershaneye falan gitmemiştim. Demek hiç çalışmamak. St.Benoit'yı kazanmıştım bana göre iyi bir puandı. ya st. benoit lielr kızması nama çalışmadan st. benoit ya gidecek bir sürü adam biliyorum. öenmli oaln çalışamdan anadolu lsiesine girebilmek bence, ve bunu yapanda yok ben yaptım[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ewt benim kardeşim de girdi 76.33 yaptı ki bu çocuk dershanede 88 in altına düşmemiştir televizyonda da milli eğitimden birileri çıktı geçen sene 70-80 arası yığılma vardı bu sene 60-70 arasına düşçek dedi yane 75 üstü fena diilmiş hade hayırlısı[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 simdi buraya bunu yazarsam millet gardini alacak ama yaziyorum dun hayatimda en cok guldugum 20 dk yi falan gecirdim, mortis le deneme cozduk oturduk dondurma yiyip ntv deki programi izliyoruz 3 kisi var 1 i spiker digerleride okullari tnaitiyor puanlari soyluyor biri acti merhaba falan felan -evet matematik kac net -18 dogru 2 yanlis -evet turkce kac yanlis -evet -turkce netiniz? -evet sonra baska biri arada -merhaba falan evet netlerinizi alalim -mmm. matematik, 2,3,4 -evet matematik 4 yanlis -evet 4 net sonra biri ariyor -merhaba ben asli balci nin babasiyim biz boyle diyoruz simdi babasi asliya bakiyo bak asli insallah iyi yaptin yoksa dayak geliyor -evet alalim aslinin netlerini -asli.. matematik 12 net biri arada girdirdi iyide yapmis galiba 950 lerde - sen nereyi istiyordun? - ben capa istiyorum biz hahahah kocum yanlis sinava girmissin uni sinavi ahftaya diyoruz, ordan kadin cikti; -evet capa turkiyenin en iyi ogretmen okullarindan biri ve gecen sene 947 puan ile almis yani anlamadikki guluyoruz ama pek komik degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bu arada demeden gecemiycem ben 7 sene oncesinde bu sinavda turkiye 39. olmustum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben de 128.'ydim ayıptır sölemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bugun alip cozdum bende Lgs yi ben 3 sene once girdiydim o sinawdan sonra ilk defa lgs cozuom . gecen 2 seneye bakmadm bile. Tr-- 23 doru 2 yannis Mat-- 25 doru ( 3-4 net yapan war annamadm ) Fen-- 23 doru 1 yanlis 1 bos Sosyal-- 25 doru mate de bu senenin 21 nci sorusunun cok cok cok benzeri ben girdiim sene de cikmisti ( A kitapcigi gazeteye gore ) o zmn da tek hataydm oydu bu sene yaptik :D Istanbul Lises ini yazip da girebilcek olan warsa ozel mesaj atsn . msn flm konsuruz konustuktan sonra tercih listesinden cikarirsa ben sorumluluk almam :P neyse herkes basarili bi lise donemi gecirir insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Aket-Atum, 13 Haziran 2004 19:46 tarihinde demiş ki: Kadıköy Anadolu Lisesi ne gelecek "kaliteli" patiler var mı? puahaha (daalma efenkti..)[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kardeşim girdi çok zor olduunu söledi, belkide kızmiim die öle sölemiştir bilemiorum ama..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ewt zormuş galiba, benim 2 kuzenim girdi özellikle matematik birazmı artık bayamı bilmiyorum zormuş[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: mADmaXimus, 14 Haziran 2004 16:03 tarihinde demiş ki: said: Aket-Atum, 14 Haziran 2004 12:43 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 14 Haziran 2004 02:53 tarihinde demiş ki: 4 kırıkla geçmiştim Ortasonu. Eğitim öğretim hayatım boyunca kitap aşmamıştım. Dershaneye falan gitmemiştim. Demek hiç çalışmamak. St.Benoit'yı kazanmıştım bana göre iyi bir puandı. ya st. benoit lielr kızması nama çalışmadan st. benoit ya gidecek bir sürü adam biliyorum. öenmli oaln çalışamdan anadolu lsiesine girebilmek bence, ve bunu yapanda yok ben yaptım bozuyük anadolu lises i30 netlede adam alıyo benim kastım gsl, iel, kal gibi okullar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar