Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 alakası yok demin 30 14 ten 30 40 a oyun çevirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 iki durumunda oldugu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 olay itemdan cok hero kombinasyonu, early game de ezilen 5 end game de aglatabiliyor, o arayı cok fazla hasar almadan gecmek lazım o kadar, int dps herolar early gamede cidden sorun cıkarıyo ama end gamede stunnerlar/tempest/2-3 dpsle gg ediyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 cok pis herolar var boyle late gamede aglatan. chronos dark lady vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 chronosun biri geçende 900 900 saydırdı beynime beynime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dotada gloves of haste var. honda yok. o yüzden hon sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 HoN'da Madman olduğundan dolayı; HoN > Dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 wormste yaşlı teyze var, holy bomb var, o yüzden hon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 HoN daki Jeraziah ve Legionnaire , Dotadaki Axe ve Omni den daha zevkli olduğundan HON tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 JAREZIAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CastlevaniA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 beyler iyi hoşta bence dotayla karşılaştırırken sanki aynı firmanın oyunuymuş gibi dotadaki herşeyi bu oyunda beklemek saçma gelmez mi ? yani hon s2games in dota Blizzard ' ın S2games seçili oyunları var Blizzard dünyanın bütün online oyunlarının %62 sine sahip.Simdi Hon özenmeyi bırakmış resmen oyunu kopyalamış herolarda eksiklik var onlarıda bırakında koymasın yani :D açıklamak istedigim bu. siteye yeni üye oldum tşkkürler m.o :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 dotanın fikir olarak blizzardla pek alakası yok, dota,icefrogun warcraft için yaptığı bi map,şimdi de mapi warcraft bünyesinden çıkarıp kendi oyununu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CastlevaniA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yani o map oyun olarak Hon mu oldu diyosun blizzard derken anladın sen demek istedigimi çok genelledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 oyunun oynanışı falan war3 ile aynı, dotanın kopyası olduğunu da kabul ediyorum, ama HoN daha iyi optimize edilmiş.. yani war3 7 yıllık oyun, arada 7 yıllık teknoloji farkı var yani. daha rahat oynanıyo, herşey daha rahat, geçen int. cafeden dota oynadım gerçekten HoN'da daha az delay var. daha oyun closed beta tamam şu anki haliyle pek kıyaslanamaz strateji oyunu açısından dota döver şu an çünkü herolar daha fazla, hon'da heroları düzeltiyolar falan oyunun kendisi çıktığında (bütün herolar,buglar yok) dotanın orta çağ oynu gibi kalcağını tahmin ediyorum. bide LoL nasıl merak ediyorum onu oynayanlar da HoN ile kıyaslayabilir mi? yani oynamak derken oyunu öğrenenler nasıbişey olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 her gun bi kere dota oynadim yillarca 2. si oynamadim hep sikildim hon cikgitigindan beri gunde 3 4 defa oynuyorum cok daha sorunsuz oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hon her alanda dotaya çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dota'nın hatrı var o yüzden dota, eki eki yok yok hon tabii ki her açıdan daha gelişmiş bir oyunda, nerden geldiğini de unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 -Neiloth- said: dotanın fikir olarak blizzardla pek alakası yok, dota,icefrogun warcraft için yaptığı bi map,şimdi de mapi warcraft bünyesinden çıkarıp kendi oyununu yapmış. bu da dedikoduymuş bu arada icefrogla alakası yokmuş. failımı itiraf edeyim ki üç beş sayfa sora ayar yemiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dotayı yapanın Guinso oldugu zannediyordum. IceFrog 6.0 serisinden sonraki mapleri yaptı belki yapısal olarak farklı olabilir. bu oyunun ayarlanması gereken cok şeyi var Panda benzer bir hero var 2 fury ile oyunu aldı adam. Oyundan cıkan adamın herosuydu garip bişi bence iyi bir oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 pandaya 2 tane battlefury yapan adama oyun veriyosanız sizde bi problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ya yanlız anlamadığı mbir nokta hem wc3'te hem HON'da cam distance 1600 (veya 1650 galiba tam bilmiyorum) Neden adam gibi cam distance ayarlayamıyoruz ya? 2000, 2100 olsa çoook daha rahat oynayacaz.Hayır balance falan diyor herkez ama 1600cam distance'da oynanmıyor.HoN gene neyse biraz daha rahat ama WC3'te resmen adamların içinde camera.Ama HoN'da da olması lazım hele adamlar oyununu yapıyor forumlarında %80 değişsin demiş ankette. Değiştirsinler ui'ye ayarını koysunlar HoN'da.Cam distance değişmeden almam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi o da oyunun bi zorlugu yani, o acıda ve yakınlıkta kasman gerekiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ya abi iyide mantıksız ya.Hem de çok mantıksız.WC3'tekyen kaç saat dolandım mpq'ları çıkarttım falan değiştirmek için ama onda yapamadım.Bunda önceden varmış balance diye kaldırmışlar.Ama foruma bakan adamların %80'i istiyor.Çünkü artık daha iyi çözünürlükler ve daha büyük ekranlar var. Oyunu zorlaştırdığı doğru ama bu zorlaşma "last hit çok zor bu oyunda." şeklinde değil.Camera zorlaştırması, gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Sparkcaster said: pandaya 2 tane battlefury yapan adama oyun veriyosanız sizde bi problem var Denk gelmistir vs vs... Ama ben daha pandayi alipta ezen adam gormedim 10 oyundan da fazla denk gelmistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben ezdim bi kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar