Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Neverth vs DotA

zeawee

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
beyler iyi hoşta bence dotayla karşılaştırırken sanki aynı firmanın oyunuymuş gibi dotadaki herşeyi bu oyunda beklemek saçma gelmez mi ? yani hon s2games in dota Blizzard ' ın S2games seçili oyunları var Blizzard dünyanın bütün online oyunlarının %62 sine sahip.Simdi Hon özenmeyi bırakmış resmen oyunu kopyalamış herolarda eksiklik var onlarıda bırakında koymasın yani :D açıklamak istedigim bu. siteye yeni üye oldum tşkkürler m.o :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun oynanışı falan war3 ile aynı, dotanın kopyası olduğunu da kabul ediyorum, ama HoN daha iyi optimize edilmiş.. yani war3 7 yıllık oyun, arada 7 yıllık teknoloji farkı var yani. daha rahat oynanıyo, herşey daha rahat, geçen int. cafeden dota oynadım gerçekten HoN'da daha az delay var. daha oyun closed beta tamam şu anki haliyle pek kıyaslanamaz strateji oyunu açısından dota döver şu an çünkü herolar daha fazla, hon'da heroları düzeltiyolar falan oyunun kendisi çıktığında (bütün herolar,buglar yok) dotanın orta çağ oynu gibi kalcağını tahmin ediyorum.

bide LoL nasıl merak ediyorum onu oynayanlar da HoN ile kıyaslayabilir mi? yani oynamak derken oyunu öğrenenler nasıbişey olduğunu
Sosyal ağlarda paylaş

-Neiloth- said:

dotanın fikir olarak blizzardla pek alakası yok,
dota,icefrogun warcraft için yaptığı bi map,şimdi de mapi warcraft bünyesinden çıkarıp kendi oyununu yapmış.

bu da dedikoduymuş bu arada icefrogla alakası yokmuş.
failımı itiraf edeyim ki üç beş sayfa sora ayar yemiyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Dotayı yapanın Guinso oldugu zannediyordum. IceFrog 6.0 serisinden sonraki mapleri yaptı belki yapısal olarak farklı olabilir.

bu oyunun ayarlanması gereken cok şeyi var Panda benzer bir hero var 2 fury ile oyunu aldı adam. Oyundan cıkan adamın herosuydu garip bişi bence iyi bir oyun degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yanlız anlamadığı mbir nokta hem wc3'te hem HON'da cam distance 1600 (veya 1650 galiba tam bilmiyorum) Neden adam gibi cam distance ayarlayamıyoruz ya? 2000, 2100 olsa çoook daha rahat oynayacaz.Hayır balance falan diyor herkez ama 1600cam distance'da oynanmıyor.HoN gene neyse biraz daha rahat ama WC3'te resmen adamların içinde camera.Ama HoN'da da olması lazım hele adamlar oyununu yapıyor forumlarında %80 değişsin demiş ankette.

Değiştirsinler ui'ye ayarını koysunlar HoN'da.Cam distance değişmeden almam oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi iyide mantıksız ya.Hem de çok mantıksız.WC3'tekyen kaç saat dolandım mpq'ları çıkarttım falan değiştirmek için ama onda yapamadım.Bunda önceden varmış balance diye kaldırmışlar.Ama foruma bakan adamların %80'i istiyor.Çünkü artık daha iyi çözünürlükler ve daha büyük ekranlar var.

Oyunu zorlaştırdığı doğru ama bu zorlaşma "last hit çok zor bu oyunda." şeklinde değil.Camera zorlaştırması, gereksiz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...