Ninca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 4gb ramim var ama demin iso yaratmaya calistigimda free bolumu 0 kadar dustu ne yapmam gerekiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 mouse ve klavye ile teması kesersen 0 a düşmez bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ozur dilerim o nedemek anlamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 iso yaratmaya çalışırken ram'i kullanıyor işte bilgisayarın. süs diye takılmıyor ramler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 alet iso yaparken bilgisayarı kullanma rahat bırak diyor bence fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Okadar para verdim calissin hipne:). Tesekkurler cevabiniz icin Not : fistani alayci ve insani asagliyici tavri icin kiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 laflar hazırladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ram cleanerlar var, işlemin bittikten sonra hala çok düşükse öle bişi kllanabilirsin ama onun dışında, ağır process işlemlerinde, bkz iso yapmak, hatta daha ağır render işlemleri falan, çok bilgisayarla münakaşaya girmemek iyidir, hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende de 4gb ram var ama 64bit işletim sistemi olmadığı için asla 4ünü birden kullanamıcam sanırım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar