dreampowder Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 selam.. büyük bi ihitmalle çoğu insan macrolara karşı çıkar ama ben yinede oyundaki sıkıcı şeyleri macroya bağlayıp daha eğlenceli işlere vakit ayırma düşüncesindeyim ve ayrıca gerek okul gerekse diğer işlerden dolayı zaman zaman oyuna uzun süre gelemiyorum.. acaba eve-online da macro yazmak mümkünmüdür? [Bu mesaj dreampowder tarafından 05 Haziran 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 şimdi, ben şimdiye kadar EvE'de makro yapmadım nasıl yapılır da bilmiyorum ama şöyle durumlarda macro yapılabilir: Mining yaparken geminin kendi kargosundan containera atma macrosu.. bknz. Ghost Mouse. Valla başka yapılabilecek macro aklıma gelmiyor. Zaten başka ne için macro yapabilirsinki. Burda skill sistemi zamana dayalı olduğu için ve miningden başka durmadan para veya başka birşey kazanmak için üst üste yapılacak birşey olmadığından yapılacak macro da göremiyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Macro kullanmak; 1) EULA'ya aykırıdır 2) Hiledir Yani kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 saol sovergin dediğin programi ukllanicam tam aradigim seydi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Exodus, 05 Haziran 2004 16:24 tarihinde demiş ki: Macro kullanmak; 1) EULA'ya aykırıdır 2) Hiledir Yani kullanmayın. !.. hmm dinleyin[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hade ordan millet catir catir kullanio :P Lineage teki gibi macro programlari mutlaka vardir. belli bir astroid hacimini targetlayip otomatik mining yapan agro npclere ates acan filan.. yohk eula yohk bilmem ne :P bozar bozar :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mouse hareketlerini kaydedip, oynatan macrolar kesin vardır bence de. Pencereler bıraktığınız yerde açılıyor zaten. Scanner'ı kullanarak bişeyler yapılabilinir.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Gecen yil ben oynarken bile vardi ghostmouse la mining yapanlar ama yakalanirsaniz uyeliginiz iptal edilir.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yaklanırsan 3 aydan başlar (3 ay suspension). Ama madem "herkes yapıyor", sizde yapın, hileymiş, bilmemneymiş, pffffft. işin ucunda ISK var ISK! kim sallar hileyi! Kullanmayan enayiler düşünsün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Evet, işte nihayet burada da oldu. Oyunu eğlenmek için değil de, sadece oyun oynadığını ispat etmek için, sanal bir dünyada ne kadar güçlü olduğunu, kimsenin kendisiyle yarışamayacağını göstermek için oynayanlar burada da ortaya çıktı. Ben bu oyuna macro yapmak gerekmediği için aşık olmuştum. Ama birileri bu aşkı kirletmek için var gücüyle çalışıyor. Devam edin siz hocam. Devam edin macro yaparak oyun oynadığınızı sanmaya. Ama zaten son 10-15 yılımızı hazıra konmacılık, kolaycılık geçirmemiş midir? Geçirmiştir. Hem de ta iliklerimize kadar işlemiştir ki, oyun oynamak gibi son derece masumane bir fiil bile kirletilebiliyor bu amaçlar uğruna.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 olurmu? işin ucunda ISK var! İyiki EVE'de macroyla adam olunmuyor, skill kasılmıyor, sadece kaybedilecek gemiler daha hizli aliniyor. yürü be EVE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sakin.. sadece bir kişi macro yapmak istedi [Bu mesaj Sovereign tarafından 07 Haziran 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 exodus fazla heyecanlanmish birden :) emin ol exoduscum evede tanidigim bi cok kisi macro bazindan ghost mouse u kulaniodu. ha sen madenleri contairerinden dier conta aktarmayi kendine gorev adlediosan senin bilecegin ish tabi canim kardesim makro dedigin nedir insanlari 098234790327489 saat ekrana bakmaktan kurtarir o oyunda ben maden kazmaktan deli gibi zevk aliom dienlerin cou kullaniodur.. bi yerden sonra insan ambele oluo tasi birak tasi birak ha tamamen macro yapmak bilmem eger ole program bulsaydim zamaninda kullanabilirdim.. hichde isime gelmio vee zevkli deil olee kazi yapip durmak tercih meselesidir.. ben o oyundan zevk almak icin oynuosam istedigim gibi oynarim.. kolayci veya deil sonucta oyun anlayisimi yansitir.. yakalanmaya gelince hadddi canim 10k player olcak orda makinanda calistirdigin macroyu yakalicaklar eve gmleri yapicak bunu? heh :)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 (3) You may not use macros or other stored rapid keystrokes or other patterns of play that facilitate acquisition of items, currency, objects, character attributes, rank or status at an accelerated rate when compared with ordinary Game play. You may not rewrite or modify the user interface or otherwise manipulate data in any way to acquire items, currency, objects, character attributes or beneficial actions not actually acquired or achieved in the Game. Bu durumda olay senin kişisel oyun zevkinin ötesinde oyunun kurallarına aykırı davranmam, yani hile yapmana bağlanıyor. Ayrıca ben Exodous değilim, biraz dikkat edelim. Macro yapan yapar, evet yakalaması kolay değil ama şahsen macro kullanmaktan ban yiyen corplar biliyorum. Kendi tercihiniz, yapmakta bir sakınca göremiyorsanız (yada görmek istemiyorsanız) yapın. Öncelik meselesi. [Bu mesaj Exodus tarafından 08 Haziran 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Exodus diil misin :-) Ne diyelim abi sen seç.. Viceroy, Vice, Deniz, gülüm, Bursalı, pis korsan... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yahu Exodous deilim, Exodus'um :) arada bi tane fazla U var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 LOL :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla ghost mouse u kullanıyorum.. siz hamallık yapmaktan zevk alıyosanız sizde biraz sorun vardır derim.. esela geçen gün corp hangarında recycle edilmesi gereken 90 tane alet vardi napaymi 90 kere recycle diyip cikan soruya yes mi deseydim yaptim ghost mouse u kendi kendine takildi bi kenarda.. heralde bende macroya takip uzaya salmaya calismiyorum karakterimi sadece bu tarz hamallıklardan kurtariyorum. herkesin hergün saatlerce oyunun başında duracak zamanı olmayabilir ayrıca, günde 1 saat vakti olur ondada biraz eğlenceli işlerle uğraşmak isteyebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Exodus, 09 Haziran 2004 01:27 tarihinde demiş ki: Yahu Exodous deilim, Exodus'um :) arada bi tane fazla U var :) senide aliriz assa :P pis korsan yakinsin hem bak kizdirma kafami basarim görükle civarini :P yemisim kuralini hilesini sanki tum hayatin boyunca her kurala uydunda eulada yazan aman kullanmayin klismina uyucan yani ben kullanmadim ama olsa kullanirdim bu kadar net :P yemisim düzeni :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 buyur kullan o zaman, benim diyeceğim hiçbişey durduramaz nede olsa kimseyi. uygun buluyorsan, kullan. Ayriyetten görükle civarı 1.0'dır yani ona göre ;) [Bu mesaj Exodus tarafından 09 Haziran 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oyunda deilimki :p 2 aydir farkli oyunlarla urasiom :P assasinete :P 1.0 dinlemezzzzz :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dock ederim çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bilirim dock ederken bütün çevreye geminin psiliğini boşaltıosun dimi, pis korsan seni. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Exodus, 09 Haziran 2004 14:25 tarihinde demiş ki: dock ederim çok pis. dokçu..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ödlek :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar