Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 SodomVsGomore said: abi hiç germe kendini. seni cemaatçi yapmaya çalışan insanlarla bile arada otur muhabbet et. git bakkalınla tanış 'usta ben yeni taşındım' hesabına muhabbet koy kasapla tanış... yani dert etme sen insanlara sıcak davranırsan karşılığını görürsün illa ki tmm neticede onlar gibi cemaatçi diilsin de cemaatlerine üye diilsin diye de seni taşlayacaklarını sanmıyorum. +1 Asteroth said: Cerrahpaşa Tıp'a girmiş adam, sosyal hayatı olmayacak ki niye kastınız bu kadar. eheh. bende anafen ve feme gittikten sora şunu diyebilirim ki, nasıl biri olduğunu biraz gösterirsen zaten sorun olmuyor. 18-19 yaşında birisinin beynini yıkamak o kadar kolay bişey değil zaten bulaşmamayı tercih ediyorlar. Bende fem e gittim 2 hafta önce iftara çağırdılar ilgilenmiyorum eyvallah dedim kapadım. daha da aramadılar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 la yok bişi olmaz en kotu fetocu olursun nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 "roket adam" said: takıl onlara sonra sema hastanesinde çalışmaya başlarsın işte direkt. yalnız çok sağlam para veriyolarmuş sonra seni türbanlı bi karıyla başgöz ediolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yiyebildiğini ye sonra ilişkini kes, ..... ......... ...... ......na gitceğine sana gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fetocan ayrı yazılmıo lopeth 3 boşluk olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yau çağırıolar bahane bul her seferinde kimsede evine davet edilmedikçe gelmez merak etme insan onlar yaratık diiil...er çağırdıklarında işim var sınavım var yokum memlekete gittim die geçiştir bi süre sora aramıyolar...istanbulda ortaokulda anafen e gitmiştm abilerde çok kalmşlığm var sonra sakaryaya gidince lisede ordada abilerle fln tanıştılar..sadece gece yurda geç kaldğmda gidiodm ahha sorada kaç kere aradılar ben istanbuldayım dedim her seferinde oldu bitti şmdi her kandil hocalarım bi mesaj atarlar saolsunlar..bi sorunum yok yani..ankarada okuyorum şmdi hiç kimse arayıp tanıştıralım muabbeti yapmadı yani =) ama kandil mesajlarını eksik etmezler oda mtlu eder insanı =)abiliğini geçtimde ders konusunda çok hakları var üzerimde..saolsunlar =) korkma yani sakin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Fistan said: ben allahsızım uzayın gidin de bişi olmaz. sonra keyfine bak. abi o zaman daha kötü sararlar bilmiyor musun ateist dinsiz geyiklerini bi adam dine sokalım sevap manyağı olalım diye ha babam uğraşır dururlar elemanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oha millet öyle bi yazmış ki fetocu tanıdığınız var mı sohbetlerine gideyim ben 5 seneliğine fetoboy olmak istiyorum. hatta süleymancık bile olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 SeaGle said: Necro said: Sırtını bize yasla sana bişe olmaz(tu) Doğru ama minnet duymaya başlarsan gg. çok fazla doğru söylemiş adam. cemmat iş bulur, cemaat okutur, cemaat yaşatır. Cemaate sırtını daya asla zorluk çekmezsin. Ama; borçluluk duygusu sayesinde bu kadar büyüdüklerini de aklından çıkarma. Bak biz iş verdik, burs verdik, kalacak yer verdik olayı. Bunları onlar söylemez, dile getirmez, ama insanlar bunu düşünüp cemaate destek oluyorlar biyerlere geldikten sonra. Bunlar beni buralara getirdi diyerek. Abi bence hemen sırtını çevirme buradaki yazilanlari da okuyarak.Dene farkı göreceksin tüm sihir minnetde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 rakı masası kur. rakıları büyük bardaklara döküp üzerine su doldur. onlar ne dediklerinde "ayran" de. kokuyu da tütsüyle falan bastırdıktan sonra içir ilk yudumu ki gömeceklerdir bi miktar. ohaa bu alkol falan desinler. 10 dakika bekle. sonra: alın size tanrı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yahu pati de ogrenci konularina yardirasim geliyor. nasil tiplersiniz de gelp sizi buluyorlar ? Dogma buyume istanbul-gaziosmanpasadayim ama su gune kadar 1 tane olay gelmedi basima ki gaziosmanpasayi bilenleriniz vardir sdf. cokmu parlaksiniz anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben çok parlağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 meela ben pırıl pırılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben de parlağım ve bu herifler çok fena salça oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Pati komple yumurta gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bi keresinde minibüste otururken bir çocuk geldi yanima. Merhaba falan deyip muhabbete girdi. 5 dk falan konuştuk. Sonra çocuk cart diye bi poşetten kuran çıkardı. İlgilenir misin falan dedi=). Dedim yok böle aramizdaki mesafe su an bile benim için fazla yakın ben böyle uzaktan onla daha iyi anlaşıyorum dedi. Böyle biraz safca baktı yüzüme, sonra kardeş ilgilenmiyorum dedim. Adam küstü mü napti anlayamadım cart diye o an çevreyolunun alakasız bir yerinde minibüsten indi gitti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ev değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 cemaate gir. yeşil sermaya akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bişey yapamazlar yaa. Zamanında bu cemaatçilerin dersanesine gitmek gibi bir salaklık etmiştim.(adamların eğitimi harbi iyi ama). Bizim okuldan gelenlere rehber öğretmen atadılar. Çağırıyodu bu bizi yanına, yokluyor cemaate yatkınmısın diye. Bana bi kaç soru sordu baktı sohbet var gel falan dediler. Yok gelmem dedim. Hoca anladı durumu. Sonra kendi halime bıraktılar. Çağırıyolardı bizim okulu komple. Sen şu abiye, sen şu abiye hafta sonu ders çalışmaya diye dağıtıyolardı. Sıra bana geldi. Hoca yüzüme baktı bi. Sonra atladı beni diğer öğrenciye geçti. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 biri koymalı artık bu karikatürü http://forum.paticik.com/thumbnails/419/4c9/c32/800/e13/11e/00a/0f4/971/c56/cc_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ben de güngörende yurttayım sokağa çıkınca oha tipe bak gibisinden bakışlara maruz kalıyorum saç sakal küpeden dolayı. İstanbul da böyle yerler ve insanlar var hep,hatta okulda da karşına çıkar bayağı böyle insanlar.bu kadar kafana takma kendin gibi arkadaşlar kesinlikle bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okudum, Ankarada. Adamlar her yerdeler öyle diyim. Adamlar direk yaklaşıyorlar sana. Hayır demeye pek meyilli bir insan değilsen zaten kolunu kaptırırsın. Nezaketen 1-2 kere yemeklerine gittim. İkram falan güzel, ondan sonraki sohbetler bayıyor. Bir süre sonra kardeş gel yatıya sabah namazı kılalım, kitap okuyalıma döner. Zor kurtardım kolumu. Eğer ilgilenmiyorsan kesin olarak belirt, anlamıyorlarsa uslubunu sertleştir, fazla ısrarcı değiller. Dışlanırsın en fazla o kadar, çok da umrunda olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kıbrısta bile varlar. adı da evrensel sevgi-dostluk kardeşlik derneği(eskad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bıde ablalar varki ben onların daha fantastik olduklarını duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 baya iyilermiş onlar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar