Governor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Linux işletim sistemini kullanan biri olarak Sphere ile Linux arasında büyük sorunlar gördüm çoğunu fixLedim şimdi başka sorunları oLanLarada yardımcı olmak için www.siberlinux.org adresine istediğiniz bir soruyu sorabilirsiniz. Sadece sphere iLe sınırLı değiLdir, Linux hakkında tüm bilmek istedikLerinize yardımcı oLunacaktır.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com - Counter-Strike - http://www.oynababa.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu Ne Arkadasım Reklam Sıtesımı Burası. Burada Soru Soramıyormu ? Arkadaslarda Sen Lınk Vermıssın Bence Kılıtlenmelı bu Konu.[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu tip zihniyetlere ne yapsak yaranılmaz.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com - Counter-Strike - http://www.oynababa.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 guldurme benı alakası yok o zaman herkez reklam versın ıyımı olur?[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 jean mod sen değilsin baggio pekala gerekenleri yapıo zaten senin şüphen olmasın ters bişi varsa hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 onu bızde bılıyoruz ben sadece soledım sen takma kafana[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Jean, 14 Haziran 2004 11:20 tarihinde demiş ki: Bu Ne Arkadasım Reklam Sıtesımı Burası. Burada Soru Soramıyormu ? Arkadaslarda Sen Lınk Vermıssın Bence Kılıtlenmelı bu Konu. Ne alaka Reklam Sitesimi Siz Evden 56k Modem ler le Açtığınız Serverların reklamını verin ßişey olmasın, Arkadaş Sorun Çekenlere yardım etmek amacıyla ßir Site Linki Versin Reklam olur demii Töbee töbee...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kimse Site REklamı VErmediki Sorunu olan burada Sorabılır Baska Sıtenın REklamını Vermesı Kotu.[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Jean, 14 Haziran 2004 12:40 tarihinde demiş ki: Kimse Site REklamı VErmediki Sorunu olan burada Sorabılır Baska Sıtenın REklamını Vermesı Kotu. SEni anlamııyorum yada ben anlatamııyorum... [Bu mesaj rexx tarafından 14 Haziran 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bence çok iyi oldu. SPherei linux da çözemediğim için gittim windows 2000 makine koydum geçen gün.. Ama biraz geç oldu :) ama iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 E internet bolumumuz var site reklamlari icin ????[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Jeane yaransan nolur yaranmasan nolur ilgi çekmeye çalışıyor bırak takılsın rahat ol sen ;) windows makinan 15inde elinde başlarım linuxe ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Adamlar Boşuna Mı Açıo Site vs vs bölümü nü ???[signature][hline]Slayer Nelly ZeuS Lost Land... -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yaw taşınır olur biter ne sorun ediyorsunuz anlamıyorum.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar