Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 msıon said: sen gene dikkatli ol kendine dikkat et olurmu :( peki bebişim,sadsadsad Ha birde bişey daha farkettim,dün gece benim bulundugum odanın penceresi açık değildi,taa mutfakdan girmişler ki mutfakla benim oda, evin en uzak 2 köşesinde,baya sesli bir şekilde dota oynuyodum,evdede tüm ışıklar açıkdı,hatta içerde tv de açıkdı,demekki warcraftın 3 ün müzikleri yarasalari kendinden geçiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o diil de yarasa ısırır lan. harbi he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yok ya ısırmaz etmez , annem elinde süpürgeyle kovalıyordu eve girdi mi sadas... İyidir yarasa , bırak kendi haline çıkar o gece bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yarasa yararsa ne ala ama yarasa yaramazsa neye yarar diye düsünmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 uzun aramalar sonunda kapı zilinin üstünde sızmış vaziyette buldum,ufak tefek bişeydi yavrucan dı sanırım daha,2 süpürge haraketiyle kovdum evden yanlız diğeri nerde bilmiyorum o da biyerlerde sıgınıyo sanırım yada çıktı pencereden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Dark_Soul said: dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz. Yalnız en üst kattayız belki yuvaları vardir falam diye düşündüm çatını oralarda biyerde.12 senedir bu apartmandayım ilk defa yarasa gördüm burda oda ilginç.Aslında tam da göremedim ama yarasadır herhalde bu satte öle deli gibi hızlı pır pır ucan,birde işin ilginci yarım saat once balkona cıktım,balkonun az önünde gördüm 1 tane yarasa dönüp duruyodu,acayipde tiksindiğim bir canlıdır kendisi,ne iğrenç bişeysin sen öle dedim sigara izmaritini üstüne atmaya çalıştım... http://forum.paticik.com/read.php?62,4151775,page=1 Aha buda bizim eve giren yarasa topic i. Ankara dikmen de yarasalar salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 turkemo sitelerinden kari kaldirabilirsin bu olayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Bir ara Karşıyaka'da eve pike yapıyorlardı,annem perdeye sarıp camdan dışarı savıyordu.Ben kendimi tuvalete kitliyordum. Perde yöntemi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dory said: oha eve yarasa girmis nerde yasiyosunuz ya Valla hiç belli olmaz, İstanbul'un göbeğinde Fatih'te otururken bizim eve bir tane girip ölmüştü, sabah cesedini bir vazonun içinde bulduk, yoksa hayatta inanmazdım yarasa olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ghost_boo said: Yok ya ısırmaz etmez , annem elinde süpürgeyle kovalıyordu eve girdi mi sadas... İyidir yarasa , bırak kendi haline çıkar o gece bi ara.. yarasa isirir. kuduz tehlikesi var. dikkatli yaklasmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hadi ya...Oha dikkat etmek lazım o zaman karataşta dolu var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bu yarasaların genetik kodu bozuk galiba. geçen bi tanesi saçıma sürtünürek geçti tepemden. tutma tutulmuyor düzgünde uçmuyor garip hayvanatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Gündüzse normaldir, gündüzleri göremiyorlar önlerini, ayrıca şehre yakın yerlerde çok fazla ses ve gürültü (trafik, müzik, bağrış vs vs) olduğu için sonar sistemleri de düzgün çalışmıyor, körleme uçuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 guano çok para lan. şilinin paraguayın sömürgeleşmesinde büyük rol oynamıştır yarasa boku. derim ki bu işe gir. hala para ediyor yarasa boku gübre olarak. çok para var hacı. şimdi bunlar günde 3 kere sıçsa ... (türkümbiyerdeabiyapıcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 benimde odaya her gece yarasa büyüklüğünde sineğimsi bşi girio..yaraSinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Aboww yarasinek dedi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sdeceokuyangenç said: benimde odaya her gece yarasa büyüklüğünde sineğimsi bşi girio..yaraSinek Kedidir kedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 milletin evini su basıyo şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Gene iyi yarasa girmis evine, ya yalasa girseydi? Kacarak uzaklasiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Üstteki karikatüre istinaden; yarasa berekettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ankara'nın dikmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Vargath said: Üstteki karikatüre istinaden; yarasa berekettir. değil mi ya yaramasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar