Rhox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Selam 3-4 güne kadar aion steamde gözüküyordu ordan almayı planlıyordum fakat limit yoktu kartta şimdiyse "This item is currently unavailable in your region" diyor ne iş herhangi bir bilgisi olan varmı ? :( , nc softun kendi sitesinden alıcam herhalde :D bide tabi akla bi soru daha geliyor gene wowda yaptığım gibi accu germanmı göstersem ne yapsam çeşitli promosyonlardan vs yararlanmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Avrupa satışı kaldırtıldı Steamin büyük olasılıkla sattıklarındanda ek para talebi yapılcak. 100lerce insan ncsoft'a mail attı bu konu yüzünden orjinal sitede 60€ iken steamde 60$ olması ?idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 GG kuzen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bilemem ben aldım cd keyimi :D nasıl sonradan talep edebilirlerki ekstra para sanmıyorum.... Kaçan steam e kaçar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 eksik fiyata satılan hiç bir üründen hiç bir şekilde ek para talep edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yeni konu acmiyim dedim. suan oyunu nereden almak en mantikli? sadece cd keyi alsamda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Offgamers denemek için beta-headstart keyi de alabilirsin. ben burdan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi kendi sitesinde 10 euro daha ucuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 isterseniz gamer-market.com dvd box satisi baslatti, hatta CE steelbox bile satiliyor ir bakin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ben steam'den mmorpg almanızı tavsiye etmiyorum. steam kendi serverlarındaki sorunlar yüzünden sık sık ceşitli oyunlara bağlanmanızı engelliyor, özellikle mmorpglerde cok yaşanıyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 gamer marketten alicam sanirim 20 25 tl daha ucuz kendi sitedinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 az önce proxy ile deniyim dedim bakdım halen satılıyo $59.99 a collector's edition. proxy ile alsak sorun çıkar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Proxy de kullansaniz dikkatli olun, en son duydugumda steam sadece US surumunu satiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar