Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl

NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

Adsl Bağlantıda Dışardan Sphere Server a İp Mi Versemde Kimse Giremiyor...
Nasıl Olacağı Hakkında Yardımcı Olursanız Sevinirim...

(Araştırın Diceksiniz,Araştırdım Ama Bulamadım Ya Da Bulduklarım Hakkında Bir Şey Anlamadım :-) )[signature][hline]:tebrikz:
-_--_§pawn§layer_--_-

[Bu mesaj NotoriuS tarafından 14 Haziran 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- Network uzerindeysen ve sphere baglantiin paylastirildigi makinede calismiyorsa giremezler.
- Internal ip veriyor olabilirsin, whatsmyip.com'a bak.
- ADSL modeminde firewall varsa kapat.
- XP kullaniyorsan firewall acik olabilir, baglanti ozelliklerine bir bak, ya da baska bir firewall programin varsa kapat.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada adsl router olduğunu varsayarak aşağıda bir açıklama yapıyorum. Eğer sıradan bir modemin olsaydı zaten sorun yaşamaman gerekirdi.

Bu konu çok tartışıldı , konuşuldu. Varılan kanı nedir dersen adsl modemler çeşit ve türlerine göre çıkış yapamıyorlar. Napt ayarları sayesinde giriş ( web ,ftp irc server vs. ) olabiliyor fakat çıkış olamıyor. Bu işleri yapan routerlar profesyonel sisko diye tabir edilen routerlar. Ama amatör routerlar varmı bu işi yapabilen onu bilmiyorum. En azından benim alcatel speedtouch routerım yapmıyor.[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede bu problem var. Bir ara exile'a sponsor bulana kadar kendi makinamda host edim server'i dedim 70 user'da sinirlicaktim kullanici limitini.(512 upload var) Fakat kullanicilar Server Listesine baglaniyor Shard adini görüyor fakat karakter ekranina geçerken takiliyor bu problemi yaşiyorum ben ve çözemedim :=) sphere forumlarindada çözememiş bi çok kişi[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avp, 14 Haziran 2004 15:34 tarihinde demiş ki:
Bendede bu problem var. Bir ara exile'a sponsor bulana kadar kendi makinamda host edim server'i dedim 70 user'da sinirlicaktim kullanici limitini.(512 upload var) Fakat kullanicilar Server Listesine baglaniyor Shard adini görüyor fakat karakter ekranina geçerken takiliyor bu problemi yaşiyorum ben ve çözemedim :=) sphere forumlarindada çözememiş bi çok kişi

Avp yaşadığınız sorunu zamanında aynen bende yaşadım ve sorununu çözemedim[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...