NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Adsl Bağlantıda Dışardan Sphere Server a İp Mi Versemde Kimse Giremiyor... Nasıl Olacağı Hakkında Yardımcı Olursanız Sevinirim... (Araştırın Diceksiniz,Araştırdım Ama Bulamadım Ya Da Bulduklarım Hakkında Bir Şey Anlamadım :-) )[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- [Bu mesaj NotoriuS tarafından 14 Haziran 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Eğer İp in statik ip ise dışarıdan insanlar girebilirler. ipi vermen yeterli.[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ayrıca Portuda Vermen Lazım 2593 birde clienti solemelısın clıentın ne ıse o clıentlşe gırebılırler[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 - Network uzerindeysen ve sphere baglantiin paylastirildigi makinede calismiyorsa giremezler. - Internal ip veriyor olabilirsin, whatsmyip.com'a bak. - ADSL modeminde firewall varsa kapat. - XP kullaniyorsan firewall acik olabilir, baglanti ozelliklerine bir bak, ya da baska bir firewall programin varsa kapat.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu arada adsl router olduğunu varsayarak aşağıda bir açıklama yapıyorum. Eğer sıradan bir modemin olsaydı zaten sorun yaşamaman gerekirdi. Bu konu çok tartışıldı , konuşuldu. Varılan kanı nedir dersen adsl modemler çeşit ve türlerine göre çıkış yapamıyorlar. Napt ayarları sayesinde giriş ( web ,ftp irc server vs. ) olabiliyor fakat çıkış olamıyor. Bu işleri yapan routerlar profesyonel sisko diye tabir edilen routerlar. Ama amatör routerlar varmı bu işi yapabilen onu bilmiyorum. En azından benim alcatel speedtouch routerım yapmıyor.[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yaw Onun ayarı Var Zanledersem Modemden ßi Portmu Acııyorsun yada Firewall ı kaparsan bi ayarlarını karıştırsanaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bendede bu problem var. Bir ara exile'a sponsor bulana kadar kendi makinamda host edim server'i dedim 70 user'da sinirlicaktim kullanici limitini.(512 upload var) Fakat kullanicilar Server Listesine baglaniyor Shard adini görüyor fakat karakter ekranina geçerken takiliyor bu problemi yaşiyorum ben ve çözemedim :=) sphere forumlarindada çözememiş bi çok kişi[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kısacası adsl kullananlar host olamıyor.uo degil cogu oyunda denedik.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 14 Haziran 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: avp, 14 Haziran 2004 15:34 tarihinde demiş ki: Bendede bu problem var. Bir ara exile'a sponsor bulana kadar kendi makinamda host edim server'i dedim 70 user'da sinirlicaktim kullanici limitini.(512 upload var) Fakat kullanicilar Server Listesine baglaniyor Shard adini görüyor fakat karakter ekranina geçerken takiliyor bu problemi yaşiyorum ben ve çözemedim :=) sphere forumlarindada çözememiş bi çok kişi Avp yaşadığınız sorunu zamanında aynen bende yaşadım ve sorununu çözemedim[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yanlız Ben Routersiz Usb Modemde Rahatlikla Kullandım Sorun olmadı..Routerde olmuyor Daha Doğrusu yapamadım..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Saolun Firewall Açıkmış Şimdi Olsu Çok Tşkkürler Herkese... Extreme Açıklama İçin Saol[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 AYrıca Exteme Ben SLayer Nelly Anlamadığım Şekilde Lost Land de Banladığın Kişi... Sorun Değil HEr Şey Lost Land İçindi Ama Sorgusuz Sualsız Neden Banlandığımı ANlamadım...[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hane Oynamııyosmu İp Hane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Neyse Konu Sapmasın... Eğer Konuşmak İstersen Özelden At :-)[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ehehe ASlında Açarım Ama :D Bilmem Ki[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar