Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: Aion - Türk Legionları

JinX

Öne çıkan mesajlar

JinX said:

Bu şekliyle geç de olsa çok daha sağlıklı olmuş... Kişisel görüşlerden uzak sadece legionların temel bilgilerini içeren bir yapı gayet mantıklı...

Yazmıştım ama görüyorum ki bazı başlıklar kilitlenmiş, bunun yanı sıra uygulanması gereken bazı uygulamalardan kaçınılmış... Bu durumda aşşağıdaki yazıyı yazıyor ve susuyoruz;

Selamlar arkadaşlar, yazmam gerekenleri yazıp çekileceğim aranızdan...

Public ortamlarda konuların çirkin düzeyde tartışılmasını nahoş buluyorum ve Paticik forumlarında açıkça buna zemin sağlanmasını da hiç hoş bulmadım açıkçası...

* Bu forumlarda bulunma amacı "belirsiz" olan insanların, amacına yönelik başlıkları kirletmesi, gereksiz ve mesnepsiz mesajlarla forumları kirletmesi artık bardağı taşırdı bizim için...

* Her zeminde biz farklıyız, Türklerden adam olmaz, Türklerden uzak duralım aman tü kaka diye mesajlar atan (Paticik forumları ve daha pek çoğunda) ama yine Türk sitelerinde reklam yapan zihniyeti anlamaya çalışmak istemiyoruz...

* Kendi milleti ve soyunu Avrupalıdan çok eziklemeye çalışan, kendisini farklı ve üstün görüp göstermeye çalışan kibirli insanlar bu ortamlarda dilediği gibi at koşturabilecek ise biz Brujah Gamers olarak Paticik forumlarından çekiliyoruz... Sizlerin sahip olduğu kişilik, o çok korktuğunuz ve eziklediğiniz bazı Türk oyunculardan çok daha tehlikeli ve çirkin

* Oynasana.com, ondan önce Sanane.com gibi online gaming'de uzun dönemler ciddi başarılara imza atmış yapılar içinde 10 yılı aşkın süredir Admin olarak görev yapan (oynasana'da nick name'im GThief / detay merak edenler eksi sozlukten "gthief" yazıp hakkımda fikir edinebilir) benim gibi insanların, bu forumlarda izin verilen "hakaret, aşağılama ve çirkin ithamlara" anlam vermesi mümkün değil zaten...

* Mighty Thor'un bana ettiği onca hakarete rağmen çirkinleşmemiş olmamız bizim insanlığımızdır, ama bunca hakarete hiç bir yaptırım uygulamamak Paticik forumlarının ayıbıdır

* Bu adamlar kendilerini hangi kalite / anlayış seviyesinde görüyor ve diğer oluşumları bu denli aşağılama cüretini gösterebiliyor artık biliyorum, emin olun siz ve sizin gibi yapılar içinde kendilerine buldukları yer açıkçası buna davetiye çıkartıyor...

* Bizler de pek çok ortamda "bazı" Türk oyuncular sebebi ile yaşanmış tatsızlıkları biliyor ve buna sebep olan insanları kınıyoruz, ama bizi tatsız insanlarla aynı kefeye koyan daha kötüsü bizi onlarla bir tutup public ortamlarda bunu işaret eden çirkin yazılara imza atan bu insanları onlardan çok daha tehlikeli buluyor kınıyoruz...

* Son olarak Paticik yetkililerince açılıp güncellenmesi gereken bu başlığı bir user üzerinden yönlendirdigini farkettim ki buda ayrı bir yanlış...

Bunca şey arasında hatalarımız varmıdır? Şüphesiz insanız... Hatalar bizim tarafımızda olduğu sürece düzeltilir ;)

Brujah Gamers Ershkigal server'ında Open Beta sürecini tamamlayacak daha sonrasında "AionSource'u takip ederek, EU Legionlarının son durumuna göre" Aion'da oynayacağı serverı belirleyecektir. Bizleri merak edenler arzu ettiklerinde server'da ulaşabilirler, Brujah Gamers oyun ve oyunculuk anlayışını görüp kendileri kararlarını verebilirler. Bu süreçte Oyun Gezer dergisi ekibi Elyo side'da başlangıç olarak 50 kişilik bir grupla "bizimle aynı serverda" oynayacaktır... Bu da inanıyorum ki oyunun kalitesini arttıracak bir diğer faktör olacak... Oyunda görüşmek üzere

Bu yazı, bugün ve sonrasında bu zeminde ben ve Brujah Gamers tarafından yazılmış son yazıdır...

Hakedene Saygılar
Hoşçakalın (tu) Brujah Gamers
Sosyal ağlarda paylaş

JinX said:

Guru said:

bu cevap konuyla alakasiz oldugu icin konudan ayirip kendi basina bir baslik yaptim.

Teşekkür ederim Guru

Hoşçakalın... Oyunda görüşmek üzere

Bi antenin lafini ciddiye alma derim. Edirne'den oteyi bilmez, Avrupa'daki Turk imaji hakkinda atip tutar. Bu antenin yazdiklarini okuyunca hakkaten cok guldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh herkese yazılacak bir üslup vardır, sana şimdi adam gibi mesaj yazılmasını beklemiyorsun heralde. Release'de 5 servera düşürmeleri iyi olmuş yoksa openbetadaki gibi bıraksalar ip atlayanlar bile ilk 10'a girebilcekmiş.

edit : SS'i tam sayfa eklersen başka hangi guildler varmiş onlarıda görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

DALtanyan said:

bingildak said:

Ne hirs yapmissiniz ya. Sakin.. Hepimiz kardesiz.

iki eğleniyorduk :)

heh lol sana sadece... sen anlamışsındır. sana bu yaştan sonra terbiyeyi öğretecek halim yok süper bir guild mastır işte örnek adam devam devam bende çok eğleniyorum..

İyi tuttular sizi girdiğiniz guildde benim guilde flan application yapsan ibreti alem olsun diye direk ntvmsnbc.com'a ülke ayıbı diye publish ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...