Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oto elektrik işleri


Valeron

Öne çıkan mesajlar

meraba arkadaşlar,biliyosunuz araç arıyorum uzun süredir,bi toyota auris buldum onunla ilgileniyorum ancak şöle bi durum var.takasa giricem benim 2000 model polo'yu,benim aracın teybi yok,eski kasetli bi teyp lazım,bunu istanbul kadıköy,bostancı,ataşehir vb civarlarında nerelerde bulabilirim,çok ucuz bişi lazım,

artı bu araçların arkasında bagaja bağlı bi karton gibi bişi oluyo ya hani,bagajı kaldırınca oda geliyo seninle(tam olarak adı ne bilmiyorum)bagajın üstünde bişi böle,hoparlörerim takılı orda,onuda çıkarttırmam lazım,dolayısıyla o kartondan da almam lazım aynı şekilde ama bunu da bulamıyorum yardımcı olabilcek var mı ?.bide

şu teybi taktırırken para alırlar mı ? yada şu mevcut kolonlarımı çıkartırken para alırlar mı ?

yada ben kolonların kablosunu çat diye kessem alsam kolonları,sonra o kolonlar tekrar bağlanabilir mi yoksa illede kablosuyla mı sökülmesi lazım ?

umarım anlatabildim dertlerimi,bu ilk kısım soruların,allah nasip ederse aracı alınca muhtemelen yeni bi konuyla xenon far falan alabileceğim,plakayı spor şekilde kestirebileceğim falan bi kaç yer sorcam,tanıdık olması tercih tabi her zaman . : )

çok teşekkür ettim ilginize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hoparlörleri sen söküp bağlantı noktalarını tekrar lehimleyebilirsin. ya da kablosuyla söküp ek yapabilirsin sana kalmış bişey ama bildiğim tüm hoparlörlerde bağlantı noktası lehimleri falan açıkta olur. eğer apple falan gibi herşeyi saklayıp kompakt yapan bi marka değilse=) muhtemelen yapabilirsin, kabloları takip et nereye gidiyor diye. o karton şeyi de bulursun rahat sanıyorum, çok zor olmasa gerek.

teyp de tahtakale ya da herhangi bir otocuya çıkma teyp sor, ama çalıntı alma lütfen, şerefsizler prim yapmasın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çalıntı almam muhakkak,prim yapma meseleside diil,günah yani bence :d

şey peki hoparlörün kablosunu kessem çat diye,hoparlörlerin kabloları kendilerne özel mi oluyo yani,yoksa herhangi kabloyla yeni aracada bağlayabilirler mi ?

bu arada hoparlörü sökmeye para alır mı abi adamlar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ucuz YUMATU tarzı bir teyp al koy.

Bagaj üstü parçası için burası (http://www.oto2000.net/) sana yardımcı olur sanırım. Çıkmacıdan temin edebilirsin. Eğer rengi pek tutmaz ise, siyah sprey ile boyayabilirsin ;)

Hoparlörleri kablosundan kes gitsin. Eğer çok titizim dersen havyayı dayayıp lehiminden söktür.

Para evrmek tamamen senin el becerine bağlı.

Ben orjinal Audi kasetli teybimi söküp kabloları DIN normuna çevirerek Balupunkt teybimi bağlamıştım, zor da değildi :)

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...