forçen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 uzun süredir duvar tipi büyük fanlar gibi ses çıkarın bilgisayarımın, fanlarını tek tek tutarak gürültünün güç kaynağı dan geldiğini farkettim. İnternetten almak üzere yeni güç kaynağı baktım fakat birkaç sorum olucak; 1)Almam gereken güç kaynağının en az kaç watt olması gerektiğini neye göre bilicem/bakıcam? 2)herşeyde olduğu gibi tabikide bundada 50milyonada var 500milyonada var fakat biraz uygun fiyatlı ve sessiz olanını arıyorum ben. önerileriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 birde ben araştırırken bu alet iyi gibi geldi bana: Cooler Master RS-460 EXTREME POWER PLUS 460W GÜÇ KAYNAĞI veya onun yerine: EVEREST EPS-1600A 420W GÜÇ KAYNAĞI ekran kartımında 450W veya üzeri bir power supply kullanmanızı öneriyoruz şeklinde bir notu varmış. 450W veya üzeri alsam/almasam nekadar farkeder? şuan kasada 300wlık bir power supply var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Cooler Master ve Thermaltake PSU'ları hoşuma gidiyor, onları tavsiye edebilirim. Google'da Power Supply Calculator diye ararsan bir sürü farklı siteye ulaşabilirsin. Ekran kartının üzerinde 450W kullanın yazıyor da sen 300W'lık bir PSU kullanıyorsan bu bir hata. Örneğin elinde 8800GT, 9800GT veya GTX280 gibi bir kart var diyelim, bu kartlar çok enerji yiyen kartlar. Hele GTX295 gibi çifte ekran kartı varsa, ya da SLI ekran kartı taktıysan, daha fazla enerji gerekecek bu kartlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ati radeon hd 3850 var ekran kartı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 valla bende o coolermasterı n aynısından var 4850 ve amd 7750 kullanırken bazen görüntü gidiyor,2-3 kere oldu gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 gürültü açısından nasıl peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 thermaltake ya da FSP öneririm, 450 460W seni baya baya rahat götürür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 460W olan cooler master ı alıcam sanırım. fiyatıda uygun 90küsur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Kaliteli PSU rahatsız edecek kadar ses etmez diyorlar. Coolermaster PSU kullanmıştım kasayla beraber gelmişti ve çok uzun süre idare etti. Tavsiye edebilirim. Yandıktan sonra Silverstone PSU aldım. Daha kaliteli, hatta en kaliteli PSU üreticilerinden şeklinde okudum. Ses olarakta kesinlikle coolermasterdan daha sessiz. Hepsiburada'dan almıştım silverstone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dediğin markayada bakayım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 high power, tagan, ocz, glacial power, lc-power, vantec, silver stone bunlar kaliteli psu üreticileridir seç beğen al fiyatına göre. thermaltake, coolermaster, fsp de bunlardan bir alt kademe yine kalitelilerdir ama yukardakiler varken bunları tercih etmem ben. everest, quake, hedehodo bunlar alınmaz, yeri geldiğinde tüm sistemi eline verir yanık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 forçen said: gürültü açısından nasıl peki ? bunlar genelde fan kontrollü oluyor normal bilgisayarda sayfa gezerken msnde takılırken veya ofis uygulamaları açarken ekran kartın ve işlemcin herzaman full elektrik çekmiyor az elektrik çektiğinden fanları yavaş hızda dönüyor bende tagan marka psu var , onlar birazdaha pahalı , ama hiç ses yok mesela. Maksimum yükte bile fanları beni rahatsız etmedi öyle söyliyim. Hatta anlamıyorum çalıştığını gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar