CapN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç.. Ejder Kapanı 22 Ocak 2010'da Sinemalarda... Yapım:2009 Türkiye Tür:Gerilim/Polisiye Yönetmen:Uğur Yücel Senaryo:Kubilay Tat Yapımcı:Erol Avcı Oyuncular:Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç Uğur Yücel’in filmi daha çok aksiyon sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekecek. Yönetmenliğini Uğur Yücel’in yaptığı ‘Ejder Kapanı’ filminin çekimleri İstanbul’da başladı. Polisiye-gerilim tarzındaki filmde Uğur Yücel’in yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç rol alıyor. Filmde Uğur Yücel -Emniyet Müdür Yardımcısı’nı, Kenan İmirzalıoğlu- Cinayet Büro Amiri’ni, Nejat İşler -gazi komandoyu, Ceyda Düvenci -bir pavyon kadınını, Berrak Tüzünataç ise stajyer bir polisi canlandıracak. Aksiyon sahneleri için Fransa’dan özel bir ekibin teknik destek vereceği çekimler için yine Fransa’da özel arabalar tasarlanıyor. Uğur Yücel (Asayişler Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı) , Kenan İmirzalioğlu (Cinayet Büro Amiri, Başkomiser) , Nejat İşler (gazi komando) , Ceyda Düvenci (pavyon kadını) , Berrak Tüzünataç (stajyer polis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 afişi çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Daha önce açıldıysa şimdiden özür aradım ama bulamadım. Film baya ilgiç oldu. Özellikle aksyon sahnelerinde fransızlar baya iyi işler yaptı. Fransız ekip Ronin ve Taxi nin de aksyon sahnelerini çeken adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Lyvanna_Dolores said: afişi çok tırt Afiş filmin afişi değil nette yapmış bırı onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hadi bakalım. Taxi serisinde deli aksiyon dönüyordu hep, belki güzel olmuştur bu da. Türkiye olarak aksiyon sahnelerinde standartı yakalarız belki bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 isim çok kötüymüş yaa 5 yaşında oynadığım hayali oyunlar falan geldi aklıma sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 boondock saints in trailerını izleyip tabı kapattıktan sonra şu fotoyu gördüm.Hislerimi kişiselde paylaşmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Teaserı çıktı siteden izleyebilirsiniz Sağ alt kösede. Ejder Kapanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ortadaki afiş çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 uğur abi dramayı bırakmış aksiyona kayıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bi çıksın bakalım güzel olacak sanki. Bu arada ortadaki afiş hoşuma gitti benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 isim çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 afişi görür görmezaklıma ilk bu geldi. Andırıyo ama dimi ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 trailer ı baya beğendim ben ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 harbi iyiymiş trailer. çok kısa ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çok merak ediyorum bu filmi. fragmanı izledim ama nasıl bişe çıkıcak du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Afişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 teaserın nesini beğendiniz anlamadım ki bişey yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 posterler hayvan kaliteli. ilk poster güzel ama ortadakli uçan araba olmamışas ds.. en güzeli de 2. poster bence. diğerleri olmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2. afiş iyimiş kenan varsa film güzeldir.nejat var bide adam oyunculugun prensi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 uğur yücel tek başına ezer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dragonmax said: posterler hayvan kaliteli. ilk poster güzel ama ortadakli uçan araba olmamışas ds.. en güzeli de 2. poster bence. diğerleri olmasa da olur Uçan arabanın bır olayı varda o yuzden kullanmıslar sanırım. Galata koprusunden uctu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Dram ve komedi dışında film yapamayan, Cüneyt Arkın'ın bin kişiyi kestiği filmler dışında aksiyon filmi olmayan sinemamızda çok önemli ve kaliteli bir film olabilir bu film ve umarım harcanmaz gişede. Zaten Uğur Yücel pek boş iş yapmaz, eşkıya Şener Şen'i de bilge bir dayı rolünde konuk oyuncu yapsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 heyecanlandım ben bu film için baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 uğur yücel i tek ben sevmiyorum galiba. çok kendini beğenmiş bir herif gibi geliyor bana, eşkiya daki halinden eser kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar