Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ejder Kapanı


CapN

Öne çıkan mesajlar



Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç..

Ejder Kapanı 22 Ocak 2010'da Sinemalarda...


Yapım:2009 Türkiye
Tür:Gerilim/Polisiye
Yönetmen:Uğur Yücel
Senaryo:Kubilay Tat
Yapımcı:Erol Avcı
Oyuncular:Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç


Uğur Yücel’in filmi daha çok aksiyon sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekecek. Yönetmenliğini Uğur Yücel’in yaptığı ‘Ejder Kapanı’ filminin çekimleri İstanbul’da başladı.

Polisiye-gerilim tarzındaki filmde Uğur Yücel’in yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç rol alıyor.

Filmde Uğur Yücel -Emniyet Müdür Yardımcısı’nı, Kenan İmirzalıoğlu- Cinayet Büro Amiri’ni, Nejat İşler -gazi komandoyu, Ceyda Düvenci -bir pavyon kadınını, Berrak Tüzünataç ise stajyer bir polisi canlandıracak.

Aksiyon sahneleri için Fransa’dan özel bir ekibin teknik destek vereceği çekimler için yine Fransa’da özel arabalar tasarlanıyor.

Uğur Yücel (Asayişler Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı) , Kenan İmirzalioğlu (Cinayet Büro Amiri, Başkomiser) , Nejat İşler (gazi komando) , Ceyda Düvenci (pavyon kadını) , Berrak Tüzünataç (stajyer polis)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Dragonmax said:

posterler hayvan kaliteli. ilk poster güzel ama ortadakli uçan araba olmamışas ds.. en güzeli de 2. poster bence. diğerleri olmasa da olur



Uçan arabanın bır olayı varda o yuzden kullanmıslar sanırım. Galata koprusunden uctu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Dram ve komedi dışında film yapamayan, Cüneyt Arkın'ın bin kişiyi kestiği filmler dışında aksiyon filmi olmayan sinemamızda çok önemli ve kaliteli bir film olabilir bu film ve umarım harcanmaz gişede. Zaten Uğur Yücel pek boş iş yapmaz, eşkıya Şener Şen'i de bilge bir dayı rolünde konuk oyuncu yapsalarmış keşke.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...