Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Garantisinin yarısı halen var olan, sadece bir iki tuşu aşınmış, ufak tefek önemsiz çizikleri olan bi cihaz buldum. bu nokia kaç para eder bi fikri olan var mı?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abi hayırdır tam olarak ne işle uğraşıyorsun ? sldkjasd
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mr_Hand said: Garantisinin yarısı halen var olan, sadece bir iki tuşu aşınmış, ufak tefek önemsiz çizikleri olan bi cihaz buldum. bu nokia kaç para eder bi fikri olan var mı? alaka bu sanırım
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 halen anlamadım, neyse. orda "iyi durumda" demek istedim işte. eleman bi fiyat verdi ama kim karda kim zararda anlamak istedim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya tamam espri yapmaya çalıştım bok oldu,iyi satışlar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hey allaam :/ gidin olm topiimden asdfasdf alan taraf benim be oooff.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya bi fikri olan yok mu? :/
Öne çıkan mesajlar