xagon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet arkadaslar yaz geldi yeni sistem alma vakti de geldi tabi. Tercih edecegim ekran kartinin DVI cikisi var. Monitor seciminde ise LCD ekran dusunuyorum. Sony'nin LCD seceneklerinde DVI girisli olanlar ve olmayanlar arasinda asagi yukari 100$'lik farklar (sadece DVI var diye degil bu fark) soz konusu. DVI'in avantajlari nelerdir? Kurarken ve kullanirken kolaylik saglar mi? Goruntu kalitesindeki yukselme hatri sayilir bir yukselme midir? Kisacasi benim bu konularda pimprikli bir kullanici oldugum varsayimiyla DVI girisli monitor almanin verilecek ekstra dolarlara layik olup olmadigi hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. Saolun simdiden. Mesela overclockers.com'da soyle denmis: "One thing I could not find out was what difference DVI makes to an LCD screen. I bought a DDR-DVI GeForce just so I could try DVI on a LCD, and believe me it is worth it. Everything does sharpen up once you use the DVI, so try to get a LCD that uses it! The difference is not night and day but it is certainly noticeable. Plus, it is the "connection of the future". Marketing crap perhaps, but more and more graphics cards are using the DVI connection like the GeForce series and the All-In-Wonder Radeon." Ha ayrica Sony disinda estetik ve kaliteli baska hangi markalari (LCD olarak) onerebilirsiniz? Alisveris sitelerinde soyle bir baktim ama cok fikir edinemedim. Belki kullananiniz vardir.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Abi contrast'i en iyi olanı alacan oyun oynucaksan. Yoksa CRT yi çok ararsın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dvi da monitöre veri dijital olarak iletiliyor yolda(kabloda)bozulmaya maruz kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet dogru, ama onemli olan bu bozulmalarin miktari. DVI ile D-SUB arasinda gozle gorulur bir fark var midir onu merak ediyorum. Saolun bu arada.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benim bildigim lcd lerin icinde islemci var daha dogrusu dac digital analog converter gibi birsey analog giren veri bu islemciye giriyor ama dvi da direk piksellere yansiyor gibi dusun ve sunu biliyorum kesinlik ama kesinlik ile oyunlarda daha iyi performans veriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ve piyasadaki prof lcd ler disinda en iyi islemci sony nin siyah cerceveli lacivert gibi bir monitoru var dumduz degil biraz kurvaturlu arkasi, onu tercih et, ama arastirmissindir ben 6 aylik bilgi veriyorum sana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ekran (özellikle lcd'ler) hayli pahalı ve yıllarca kullanılacak birşey olduğundan dvi olanı tercih etmen daha mantıklı olacaktır herhalde. şahsen alacak olsaydım öylesini tercih ederdim.. (zaten oyunlarda bu kdar kötü olduğu söylenmese almayı düşünüyordum, sonraki bilgisayara artık)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Cok saolun.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar