Way Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 can sıkıntısından bi tane tanker actim daha cok sıkıldım =) tanker oynayan varsa bana yardim etsin lutfen.. invul armor+super str karakter actim..jab a enchance slot eklemek istemedigim icinsole bisi yaptim2 de punch 4 tetaunt 6 da da haymaker almak istiyodu ama almaa izin vermiyo =/ yani ya jump tan skill alacam ya da armor dan armor dada acayip durum var cok yakin bi sure ye kadar butun skilleri almadan dier sillin acilmayacagini dusnuyodum ama oyle degilmis 1 skillin bile onei var oyunda..yani neye veriyim secenkler sunlar.. jumptan skill alirim.. armordan skill alirim..(temp invul,dull pain,resist elements) jumptan alirsam punch ta 5 tane enhancemrnt slot var o bile fazla geliyo bana..o nu 6 lamak zorunda kalirim sacma olur? armordan alirsam da ayni o yuzdenne yapacagimi bilmiyorum help meeea piliz =)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tanker ne olaki? tank duydum da tanker ayrı birşey mi oluyor :-?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tanklık yapıyo yani butun damagi emiyo =P gruplarda çok işe yarar[signature][hline].
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tanker açıcaksan sana shadow armor almanı öneririm (sanırım tanklarda yoktu ama) yoksa temp al[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Way Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 lol yine kendi bildigim gibi yapacam sanirim =)
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi super str kacar kotu bisey yok lvl 13 deki charimi sildim invul iyi ama simdi yeni tankerimde baya faydasini goruyorum
Way Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tank dedigin super str li olur hehe
Öne çıkan mesajlar