Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/16660/galileo-asil-simdi-oldu---trabzon-elemeleri-turk-mucit hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yiEEllli sinelik araştırmacı BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sağa puanım dohuz amıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 OF AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 haksızsam ödülü ben vericem ahahah süpermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 EE? Yani nedir ben anlamadım eğlenceli bişey ama mantığa akıla da yatmıyor değil hani... Orda biri bilmeme İTÜ cart curt gevelemiş. Elin batılısı gelip sana ders hocası oluyor diye ağzının suyu akıyor, ama bunu vatanından biri yapmaya kalkıyor diye cadı avına dönüştürüyorsunuz. Ben sadece buradaki batıcılık kısmını sevmedim. O jüride o şekilde, bi halt anlamadılar ki zira astronomik bilgileri olmadan o jüride nasıl icad değerlendirmeyi bekliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Galileo'yada gulmuslerdi vaktinde!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ha şimdi de diğer videolarını izledim merak edip. Sürekli kakara kikiri gülmek jüride. 80 yaşında adamla dalga geçmek felan... Kibarca olmaz de gitsin... Ki o jürinin hiçbir bilimsel deneyimi vs yokken nasıl deney değerlendiriyorlar halen anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Zaten en sevmediğim şeydir bu tip yarışmalarda insanların suratına baka baka gülmek...Yapamayacaksan olma jüri fln onu bilerek gidiyorsun oraya,ne bekliyorlar ki anlamıyorum,herkesin müthiş icatlar yapmış olmasını mı,insanlar yine uğraşmış birşeyler,düzgünce açıklarsın neden olmadğını,anlatırsın olur biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar