Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 xD ? imooo,gtfo pls. edit : duygusal ergen o ye maaan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Edge said: xD ? imooo,gtfo pls. edit : duygusal ergen o ye maaan anlamadım "xD" kahkaha mod :D:D:D:D tolga bana bu gülben ergen dedi döv onu :'( ağlarım ama auhzauauhzuha :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 cok kotu :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kim kötü?? evet bana ergen yazan adam çok kötüü kaka =(( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: Edge said: xD ? imooo,gtfo pls. edit : duygusal ergen o ye maaan anlamadım "xD" kahkaha mod :D:D:D:D tolga bana bu gülben ergen dedi döv onu :'( ağlarım ama auhzauauhzuha :D Ahahaha takma onu ya kimse takmıyo zaten :D yakında uçar yörüngeye asdf ayrıca espri (td) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sevmiyorum olum duygusal ergen lafından nefret ediyorum napayım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu topic yeni gelen kişinin potansiyeline göre 10-15 sayfa sürer heRaLde ehehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konu Yeni Gelenlere Troller olmalı bence... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sen benim potansiyelime bakarsan kilide kadar gider bu topic :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hertzlih wilkomın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Rahatsız mısın? :D:D saol.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: Bu arada hoşbuldum arkadaşlar..harfleri büyük yazmamak için elimden gelen cabayı sarfediyorum :D emo alert Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: Rahatsız mısın? :D:D saol.. vayy ilk kez yapıldı bu espri. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 emo (alert)ten ziyade alışkanlık diyelim..emo heryerde emodur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 neden R,N,L büyük yazıp bide ''xD'' yapıyosunuz. onları yazarken neler hissediyosunuz. çevrenizde bi zorlama varmı buna karşı. geri dönüş tepkileri nası oluyo. evet cevap bekliyorum. hayır tamamen merak ve araştırma amaçlı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 AHAHAHAHHAHAHAHHA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 NasıL BoYle yAzmAya aLıSabiLiyoRSunuZ Ki? edit: yazamamısım bile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 öle yazmaya aLısmadım :D benm nasıL yazdıgıma bak önce.. lan emo toLga hep senin başının aLtından çıkıyo bunlar :D tikkycan toLga.. bak örnek yazıda görüldüğü gibi sadece "L" harfi büyük..anlamsızca "dadaist" bir görüş..farklı olma çabası..türkçem de düzgündür nedense bilinmiyor o adamlar türkçe konuşmuyor..araştırmalarına katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana..xD kahkaha modum gözleri kısık smile o da nasıl baktıgına bağlı bunlara da.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bide senin nickin neden "Böcek" değilde "böjeek" diyomuyum sana..? :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 of iyi bir counter attack geldi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: bide senin nickin neden "Böcek" değilde "böjeek" diyomuyum sana..? :D belki bende emoyum. kendimi yakın buldum sana olamazmı. belki bu soruları o yüzden sordum. hı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 90 lı mısın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ben 90lıyım diye mi? asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kim 9o lı mı? ayrıca böjeek arkadasım..kendini bana yakın hissetmen bu soruları bana sorman hakkını vermez.. he sordun bende cevapladım simdi sen cevap ver neden "böjeek" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahaha. yanlız harbiden haklı cıktın eger 90 lı ise bella. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.