fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 paticik TDK onaylı bir sitedir. LÜTTFEN hoşgeldin Alıntıla
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hoşgeldin. nikin çok acımasız şuan bisküvili bi pudingi yememek için zor dayanırken bu niki görmem beni derin kederlere sürükledi.mutsuzum. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sadece "L" ve "R" harflerini büyük yazsam ne kaybederiz :D Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dartanian said: Hoşgeldin lan :D mesajdan tanistiginizi cikariyorum hmm hosgeldin o halde nick konusunda biraz sikinti cekiceksin ama nabalim Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Evet troll değildir Potansiyel trollük yapabilir belki o kapasite var sanırım asdf Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bella said: hoşgeldin. nikin çok acımasız şuan bisküvili bi pudingi yememek için zor dayanırken bu niki görmem beni derin kederlere sürükledi.mutsuzum. hehe :D Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dory said: Dartanian said: Hoşgeldin lan :D mesajdan tanistiginizi cikariyorum hmm hosgeldin o halde nick konusunda biraz sikinti cekiceksin ama nabalim ne gibi bir sıkıntı diyim o zaman... Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bu arada hoşbuldum arkadaşlar..harfleri büyük yazmamak için elimden gelen cabayı sarfediyorum :D Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yok o pudingin derdinde :D Alıntıla
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bisküvili puding mükemmel birşey. denemeliisn sevgili yeni gelen arkadaş. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben onu cok denedim kakaolu pudingi alıyosun..bisküvileri sütle biraz yumusattıktan sonra hazırlamıs bulundugun pudingi bisküvilerin üzerine güzelce döküyorsun..:D cok basit bi tarifi var..üniversite hayatını görmüş geçirmiş canı tatlı cekmişher genc arkadasımız ucuz ve bu basit tatlıyı yapabilir :D afiyetle... Alıntıla
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 KARA VİCDANLI ANLAT MI DEDİK HEY ALLAM. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ahh ahh :D bilmem içimden anlatmak geçti napabilirim ki.. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hoşbuldum sağol.. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dynun said: abov noldu? :D Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tekrar hoşbuldum o zaman bende =) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.