balon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bu saçmasapan siteden bi 5 yıl kadar önce hesap açtırmışım. Hiç kullanmıyorum ve hesabımı kapatmak istiyorum . böyle bir olay varsa bilen birileri yardımcı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dashboard' dan 'Delete' e tıklarsan siliniyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 oha ya. paticikte netlog'a takılan insanlar var. 13 yaşında emolar mı arıyorsunuz eş olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 2 sene önce arkadaşla troll maksadıyla üye olmuştuk. bi emo buluyoruz sövüyoruzda sövüyoruz aga sen git o kadar söv, sonra o emo gelsin sana "hadi barışalım bak bu msn adresim" desin. dişi emo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 netlog çok irenç bi site ya. arkaaşım takılıyodu askerdeyken. öle bi irençlik görmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 beceremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar