Juli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Slm paticik scripterları.. Ya size soyle bir sey sormak istiorum.Msla Bir adamı kesitignizde bankanıza veya cantanıza para dusmesini nasıl saglıyabilirz? Yada Saglıyabilirmyz :D Sİmdiden Saolun.. Salı Gunu Olum Gunum De onun için biras cabuk cvp pls !!!
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ödül olarakmi diorsun, yaparsin mantiği basit bişey ben şuanda sana bunu satır satır yazacak kadar bilgili değilim ama yazarlar az sonra .. Benim değinmek istediğim başka birşey var.. Anladim ne yapmak istediğini ama bunda bir bug var... Ben bir arkadaşimi çağiririm sabaha kadar reskill çekerim sabahda bir bakmişim zenginim hatda uoloop f1 lastobject lasttargetdan 8 9 killi makroylada yapabilirim.. Sana bir öneri vericem daha sağlam bişey.. Fame e göre para versin işde o zaman ne bugi kalir ne bişeyi kalir hemde daha sağlam eğlendirir. Bu kıyağıda kimseye yapmam. Scriptide kimse yazmazsa az sonra Kronos gelir yazar canını sıkma.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Juli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bende sana o zaman kıyak karsılıgı sıkı bir TESEKKUR edem :) aslında dedigin fazla dogru.ya biz arklarla eglenmek için ben bir pvp serverı yapıorum burdan scpleri indirp hazırlıorum eglenmelik ama bu para konusu olursa hos olur msl a set stone gibi birşey yazarsın ve kestgn adama gore paran olur ve parana gorede setin :) gibisinden birsey işte yaz tatili geldi sıkıntıdan ne yapıcagmı sasırdım sserver da yok kendi kendimize egleniorus :D
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kızlara ak olum artık yaz geldı bılg bıttı :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya kolayı var on=@death src.newitem=i_katana act.bounce src.sysmessage= dayt hediyene bak lam olabilir[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Reca ederim aslinda o işi daha dolambaçli yapabiliriz fame e göre exp kazanir expleri stonedan paraya dönüştürebilir filan.. yada adami kesince ceseti kessin kelleyi alsin kelle exp versin buda + para kazandirsin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Juli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi o kadar dolandırmaya gerek yokda bir ark erutan yazmıs bir cvp ama onu nereye yazıcagımızı soylememis gibi bir his var içimde :D Erutan onun nereye yazıldgnı soylersen sevinirim çok saol
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Erutan böyle 5 satirli script verirken karşi tarafdakinin bilipde aklina gelmediği için yazamadiğini farzederek yazior. Bakar şimdi söyler kendi..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Juli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya RRa sana bişey sroucam veya cvp verebilicek herkese ben burda sabit topiclerde gznın kaldırlmasını ve bir yerin safe yapılmasını okudum orda yazılanları aynen yaptım ama hala istedgm yerler safe olmadı ve anti magic bir bolge olmadı bunun nasıl yapıldgı hakkında bir bilgi varmı acaba yardımcı olursanız sevinrm.. Ceset sorum hala devam etmektedir :D [Duyrulur]
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 erutanın scriptinde ölene hediye verir :) gerçi veremez ve hata verir. [events e_tumplayerlaraeklenecekevent] on=@death act.hediyemiver [function hediyemiver] newitem i_gold act.amount 60000 act.bounce act.layer 25 //böle olur heralde bank'a yollama.. tüm playerlara eklicen bunu (on=@login)
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Juli, 13 Haziran 2004 15:13 tarihinde demiş ki: ya RRa sana bişey sroucam veya cvp verebilicek herkese ben burda sabit topiclerde gznın kaldırlmasını ve bir yerin safe yapılmasını okudum orda yazılanları aynen yaptım ama hala istedgm yerler safe olmadı ve anti magic bir bolge olmadı bunun nasıl yapıldgı hakkında bir bilgi varmı acaba yardımcı olursanız sevinrm.. Ceset sorum hala devam etmektedir :D [Duyrulur] map scripting biraz zor bir iştir rect'ler var map scripti içinde. dikdörtgen olarak belirtiyosun istedigin bi alanı area olusturuyosun oraya flag atıyosun fln.. oyun içinden yapmayı dene istersen. .region.safe 1 di sanırım komut.
Juli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hmm.. saol denemye calısıcam ya ben butun soruları topla soram bare sonra teke tek ugrasmak zor oluo işte birinci sorum gelio sıkı durun 1.kişinin fame ine gore bankana para dusmesi 2.İstedgm yeri safe yapma 3.itemi bir yere sabitledgmde tıkladgmda cantama dusmesi 4.Paticik Kac Yasında ??? :) buda size ozel bir soru şimdilik bu kadar Şimdiden Tşk
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya aslında geçenlerde senin dediğin gibi bişey yaptıydım ama aklıma gelmedi gelenelri söyledim act. olacaktı sanırım bende pek emin değilim bayadır uğraşmıyorum cunki[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 o zaman sana bronx'un çek sisteminin editlediğim versionuyla bişiler ayarlayım hemen.. [events e_odulsistemi] on=@death act.odulumuisterim [function paramiver] if (<50000) newitem i_gold act.amount act.cont else var.check - 50000)> newitem i_gold act.amount 50000 act.cont if (> >= 50000) check_deposit > elseif (> > 0) newitem i_gold act.amount > act.cont var.check else var.check endif [function odulumuisterim] paramiver /10> //fame'inin 10da biri kadar para ver. mesela 8000 fame'i olan birine 800 gp verir. ya da kafana göre takıl ayarlarsın ordan.. [Bu mesaj Koltz tarafından 13 Haziran 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bir player oldugu zmn bellı bır yere gıtmesını nasıl ayarlarız ???!?[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ON=@DEATH altına ekleyerek olabilir. tahmin[signature][hline]FrmrLz.
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Fransua, 13 Haziran 2004 17:38 tarihinde demiş ki: bir player oldugu zmn bellı bır yere gıtmesını nasıl ayarlarız ???!? on=@death go jail //oha :P
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :-P Olmek yassak kardeşim.[signature][hline]FrmrLz.
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 cecil'de öyleydi merkeze yolluyodu
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 on=@Death timer on=@timer böyle ayarlayabilirsin[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yanlış anlamışım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Juli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya beyler alah için bişey yazrken bide bunun nereye ekliycegmizi soylerseniz o kadar sevinicem ki pls enreye yazıcam bunları cvp verin :D
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1- ilk sayfanın sonlarında söylediğim şeyleri herhangi bir scp dosyasının içine koy 2- spheretables.scp yi aç 3- skillclass 0 ı bul 4- orada on=@login göreceksin onun altına şunu yaz: events +e_odulsistemi 5- bu kadar resync at oyuna gir :)
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Koltz, 13 Haziran 2004 15:34 tarihinde demiş ki: erutanın scriptinde ölene hediye verir :)Hayir, death triggerinda src.x oldurendir, act.x de oldurendir, x olendir. Yani senin yazdigin dogru ama Erutan'inki de dogru.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar