Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degişik bir istek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm paticik scripterları..
Ya size soyle bir sey sormak istiorum.Msla Bir adamı kesitignizde bankanıza veya cantanıza para dusmesini nasıl saglıyabilirz? Yada Saglıyabilirmyz :D

Sİmdiden Saolun..

Salı Gunu Olum Gunum De onun için biras cabuk cvp pls !!!
Mesaj tarihi:
Ödül olarakmi diorsun, yaparsin mantiği basit bişey ben şuanda sana bunu satır satır yazacak kadar bilgili değilim ama yazarlar az sonra ..
Benim değinmek istediğim başka birşey var..
Anladim ne yapmak istediğini ama bunda bir bug var... Ben bir arkadaşimi çağiririm sabaha kadar reskill çekerim sabahda bir bakmişim zenginim hatda uoloop f1 lastobject lasttargetdan 8 9 killi makroylada yapabilirim..
Sana bir öneri vericem daha sağlam bişey..
Fame e göre para versin işde o zaman ne bugi kalir ne bişeyi kalir hemde daha sağlam eğlendirir.
Bu kıyağıda kimseye yapmam.
Scriptide kimse yazmazsa az sonra Kronos gelir yazar canını sıkma.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
bende sana o zaman kıyak karsılıgı sıkı bir TESEKKUR edem :)
aslında dedigin fazla dogru.ya biz arklarla eglenmek için ben bir pvp serverı yapıorum burdan scpleri indirp hazırlıorum eglenmelik ama bu para konusu olursa hos olur msl a set stone gibi birşey yazarsın ve kestgn adama gore paran olur ve parana gorede setin :) gibisinden birsey işte yaz tatili geldi sıkıntıdan ne yapıcagmı sasırdım sserver da yok kendi kendimize egleniorus :D
Mesaj tarihi:
Reca ederim aslinda o işi daha dolambaçli yapabiliriz fame e göre exp kazanir expleri stonedan paraya dönüştürebilir filan..
yada adami kesince ceseti kessin kelleyi alsin kelle exp versin buda + para kazandirsin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abi o kadar dolandırmaya gerek yokda bir ark erutan yazmıs bir cvp ama onu nereye yazıcagımızı soylememis gibi bir his var içimde :D Erutan onun nereye yazıldgnı soylersen sevinirim çok saol
Mesaj tarihi:
Erutan böyle 5 satirli script verirken karşi tarafdakinin bilipde aklina gelmediği için yazamadiğini farzederek yazior.

Bakar şimdi söyler kendi..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya RRa sana bişey sroucam veya cvp verebilicek herkese ben burda sabit topiclerde gznın kaldırlmasını ve bir yerin safe yapılmasını okudum orda yazılanları aynen yaptım ama hala istedgm yerler safe olmadı ve anti magic bir bolge olmadı bunun nasıl yapıldgı hakkında bir bilgi varmı acaba yardımcı olursanız sevinrm.. Ceset sorum hala devam etmektedir :D [Duyrulur]
Mesaj tarihi:
erutanın scriptinde ölene hediye verir :)
gerçi veremez ve hata verir.

[events e_tumplayerlaraeklenecekevent]
on=@death
act.hediyemiver

[function hediyemiver]
newitem i_gold
act.amount 60000
act.bounce
act.layer 25 //böle olur heralde bank'a yollama..

tüm playerlara eklicen bunu (on=@login)
Mesaj tarihi:
said:
Juli, 13 Haziran 2004 15:13 tarihinde demiş ki:
ya RRa sana bişey sroucam veya cvp verebilicek herkese ben burda sabit topiclerde gznın kaldırlmasını ve bir yerin safe yapılmasını okudum orda yazılanları aynen yaptım ama hala istedgm yerler safe olmadı ve anti magic bir bolge olmadı bunun nasıl yapıldgı hakkında bir bilgi varmı acaba yardımcı olursanız sevinrm.. Ceset sorum hala devam etmektedir :D [Duyrulur]
map scripting biraz zor bir iştir
rect'ler var map scripti içinde. dikdörtgen olarak belirtiyosun istedigin bi alanı area olusturuyosun oraya flag atıyosun fln.. oyun içinden yapmayı dene istersen. .region.safe 1 di sanırım komut.
Mesaj tarihi:
hmm.. saol denemye calısıcam ya ben butun soruları topla soram bare sonra teke tek ugrasmak zor oluo işte birinci sorum gelio sıkı durun

1.kişinin fame ine gore bankana para dusmesi
2.İstedgm yeri safe yapma
3.itemi bir yere sabitledgmde tıkladgmda cantama dusmesi
4.Paticik Kac Yasında ??? :) buda size ozel bir soru

şimdilik bu kadar Şimdiden Tşk
Mesaj tarihi:
o zaman sana bronx'un çek sisteminin editlediğim versionuyla bişiler ayarlayım hemen..

[events e_odulsistemi]
on=@death
act.odulumuisterim

[function paramiver]
if (<50000)
newitem i_gold
act.amount
act.cont
else
var.check - 50000)>
newitem i_gold
act.amount 50000
act.cont
if (> >= 50000)
check_deposit >
elseif (> > 0)
newitem i_gold
act.amount >
act.cont
var.check
else
var.check
endif

[function odulumuisterim]
paramiver /10> //fame'inin 10da biri kadar para ver. mesela 8000 fame'i olan birine 800 gp verir. ya da kafana göre takıl ayarlarsın ordan..

[Bu mesaj Koltz tarafından 13 Haziran 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 13 Haziran 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
bir player oldugu zmn bellı bır yere gıtmesını nasıl ayarlarız ???!?

on=@death
go jail //oha :P
Mesaj tarihi:
ya beyler alah için bişey yazrken bide bunun nereye ekliycegmizi soylerseniz o kadar sevinicem ki pls enreye yazıcam bunları cvp verin :D
Mesaj tarihi:
1- ilk sayfanın sonlarında söylediğim şeyleri herhangi bir scp dosyasının içine koy
2- spheretables.scp yi aç
3- skillclass 0 ı bul
4- orada on=@login göreceksin onun altına şunu yaz:
events +e_odulsistemi
5- bu kadar resync at oyuna gir :)
  • Yeni Oluştur...