Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milliyet'ten altın yapma dersleri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız haberde de aciklamadigi bir yer var. Altın iyonlarına baglandiktan sonra bu kadar buyuk miktarlarda neden birbirlerine baglaniyorlar? Normalde misal hidrofilikler de altın iyonlarına bağlanınca hidrofilik kısımları kapanıyor hidrofobik hale mi geliyorlar o geldi aklıma. Zira haberde de o kısmın açıklaması çok tırt:

said:
Peki peptitler iyonları bir araya getirmeyi nereden ve nasıl biliyor? Sarıkaya cevap veriyor: "Evrimsel süreç".
Mesaj tarihi:
Iyonlarin azot degerlerinin emilasyonu notron monotasyonunu engelliyor ondan dolayi sorun yok.

Oyle bir mesaj attinki bir halt anlamadim kendimi magara adami gibi hissettim :(

Ardeth uzdun beni.
Mesaj tarihi:
2 kelime kullandinda o kelimeleri kombo olarak cumle icinde de kullandin Ardeth!
Yok altinlar iyonlara baglanipta homofobik oluyormus, gudikmis bunlar falan... Artizmisin?
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Yalnız haberde de aciklamadigi bir yer var. Altın iyonlarına baglandiktan sonra bu kadar buyuk miktarlarda neden birbirlerine baglaniyorlar? Normalde misal hidrofilikler de altın iyonlarına bağlanınca hidrofilik kısımları kapanıyor hidrofobik hale mi geliyorlar o geldi aklıma. Zira haberde de o kısmın açıklaması çok tırt:

said:
Peki peptitler iyonları bir araya getirmeyi nereden ve nasıl biliyor? Sarıkaya cevap veriyor: "Evrimsel süreç".

gugıl tranleyte başvurucam şimdi yemin ederim asdsadasd
Mesaj tarihi:
Ya anlatılan şey aşırı saçma değil. Peptitlerin iyonları toparlayabilme gücü varsa tabi. Güzel bir haber ama her zamanki gibi magazine, dedikoduya ve saçmalığa prim veren basın sayesinde resmen bilgiyi haberle savaşarak okuyabiliyoruz.
  • Yeni Oluştur...