yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://www.haggard.de/index.php 16.10.2009 (Tur) Istanbul 17.10.2009 (Tur) Mugla, Fethiye 18.10.2009 (Tur) Izmir abileri ablaları hürock'da izlemiştim epey güzel oluyor izlemesi tekrar giderim %99 siz de kaçırmayın dinlemiyorsanız da başlayın işte dinlemeye. iyidir hoştur, 15-20 kişiler falan, haliyle senfonik metal yapıyorlar. Ortaçağ severler ayrıca sempati besleyebilir gruba, ortaçağda geçen konsept albümleri falan var çünkü vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 aa gief ankara be o hürockda bende wardım ne güzeldi ya o iğrenc organizasyona rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 muğla ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 muğla ne alaka ya? ingilizler senfonik metal çok mu seviyor? iyi bir ingiliz popülasyonu var da, hoş o tarihte ingiliz de kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 harbi ya dikkat etmediydim ben ona acaba Bodrumda antik tiyatroda filen mi vericekler Muğla derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Fethiye demiş ya ne bodrumu :p bana da ilginç geldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu sene ekim muhteşem geçicek! ne güzel isimler geliyor yea.çok sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yav said: Fethiye demiş ya ne bodrumu :p bana da ilginç geldi baya off resmen hepten okumamışım dikkatim cok dağınık bakar kör oldum kusura bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bella said: bu sene ekim muhteşem geçicek! ne güzel isimler geliyor yea.çok sevindirici. Kim geliyor başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 rainbow grup üyelerinden kurulu over the rainbow geliyor fakat ritchie blackmore yok tabi =( olsun napalım. açıcam şimdi topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bunun fiyatı ne kadar bide nerdeymiş belli mi? biletix'e baktım ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yav said: 18.10.2009 (Tur) Izmir (tu) fırsat bulursam giderim, ii olmuş İzmir'de olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 keşke burda olsam da gitsem, geçen geldiklerinde gidememiştim üzülmüştüm :( ilk geldiklerinde gayet güzeldi, bu da konser sonrasından; [img=http://img228.imageshack.us/img228/3951/susanne.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İzmir! Sonunda be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bunu kaçırmamayı planlıyorum da biletler ne zaman çıkıcak? nerde olcak? ne kadar? artık bi açıklansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Susanne'mi özledim ama gidemiycem muhtemelen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bu kez gidiyoruz arkadaşım biz.aa yeter kızları bi göreyimsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://www.biletix.com/perfList.htm?id=11&pst=EVENTGROUP ayakta 35 TL / s.önü 56 TL izmir soyak sanat fabrikasında istanbul refresh the venuede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 HAGGARD HAGGARD HAGGARD HAGÇIN YALÇIN YALÇIN YALÇIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ankara =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 istanbul kadıköyde nerden alabilirim bilet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 rıhtımda biletix var ordan alabilirsin. nike'ın yanında nezihin karşısında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben de biliorum orayı ama orası gün içinde kapatıyomu ? geçen gittim yoklardı lan :S taşındı falan sandım okadar yani.. açık olmaması imkansız geldi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yoo gayet açık,hatta geçen gidip over the rainbow bileti sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gayet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar