Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon olmadan Şampiyonluk Turu

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

3. Sayfadan sonrasını okuyamadım da. Aradaki bağlantının kurulmamış olması garip geldi. 2 takım başkanı da şampiyonluk sözü vermiş o yıl da 2 takım şampiyonluk yaşamış gerçek olmasa da. Anca böyle şeyler olursa sözler tutulur gibisinden espiri yapmaya çalışmış yazar.
Tabi asıl haber olan ve okuması eğlenceli olan geçmişte olmuş olan komik olay. Ha bunun Fenerbahçe olmasının bi anlamı yok Kasımpaşaspor da olsa komik olur du Man Utd. da.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

harrykewell said:

şu kadar tenha bir ortamda herkes herkesin ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten, bunları dillendirerek bir isyana döndürmenin manası yok bence, boşuna dememişler ;

çingeneye kral yapmışlar tutmuş babasını kesmiş...

Evet, içinde Baggio geçmediği için kesinlikle bana etmemişsin bu lafı, haklısın.

Non-stop kıvır sen, başarılı olduğun tek alan gibi duruyor :p

Edit: Konu yeterince dağıldı, gelip daha da laf atan olmazsa daha fazla yazmayı düşünmüyorum buna. Yapılan ayıp ama, bunu inkar edenler kendini sorgulasın biraz.

Sevdim bu Baggio'yu diğer yöneticiler gibi değil (baggio has ballz) lafı varsa söylüyor, ez bu leş kargalarını baggio göster onlara gününü. Ne kadar çok leş kargası varmış adamın eli kaysa yakasına yapışacaklar, hayret birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

siz modlardan memnun olmasanızda admin kadrosu baya memnun.

hatta belki daha da mod alırız futbol bolumune.

Senin avatarını sevmedim ben ne o öyle. Hastane koridorunda eşinin doğumunu bekleyen baba kedi gibi bir öteye bir beriye gidiyor gözümü aldı değiştirirsen çok iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...