Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acıyo mu ?

social butterfly

Öne çıkan mesajlar

bana da iltihaplandı diye ileriye atmışlardı. majezik (evet) içiyodum ben valla baya ağrıyodu çünkü sdfjg. çektirirken hiç sorun çıkmadı ki baya da gömülmüş yamulmuş etmiş içerde gariban. sonra çıktım dişçiden bi saat falan acayip ağrıdı anestezi geçtikten sonra. aynı günün akşamı antep fıstığı yiyodum =d ara ara çok az sızladı bi de iki hafta falan ağzımı açamadım tam. açmam gerekmiyordu ama insan açamayınca açası geliyor nedense sfdgh
Sosyal ağlarda paylaş

Benzer konu açmak için geldim ki, sen açmışsın. Korkutmak gibi olmasın cuma günü 20lik dişim için operasyon geçirdim. Diş etiyle aynı hizada ve önündeki dişe 45 derecelik açıyla dayandığı için tutup çekme ihtimalleri yoktu. 1 saat 40 dakika sonunda dişi 2 ye bölerek yerinden oynatıp çıkardılar. Şu an hala acısını çekiyorum, çenem ve dişlerim sızlıyor, kulağım ve başım da ağrıyor. 7 farklı ağrı kesici aldım (aynı anda alsaydım şu an burada değildim) hiç biri kesmedi. çıldırıcam az kaldı paylaşmak istedim. İşin kötü yanı yarın 1 hafta olucak hala acı çekiyorum. Ve daha aynı yöntemle alınması gerekn bir tane daha 20lik var :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...