Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Wharekauhau said: 2 hafta sıvı gıda diyolar !!11!!bir yok artık, kim dediyse yemiş seni.heleki diş çıkıyor diyorsun, daha kolay çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ha en iğrenç yanı da gece felan ağzına iltihap mı aft mı ne bişey akıyor çok iğrenç. Akmazsa da yumruk gibi şişiyor diş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benim hiç böyle sorunlarım olmadı negzel olduysada hissetmedim demekki acımıyormuş negzel sayıyorum sayıyorum 64 dişim var negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ahhhhhhhhhhhhhhh çok ağrıo aq iltihaplanmış bide 1 hafta sonra gelin dediler allaaam DAYANAMİYCİİİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 eye of the tiger acı yok acı yoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bana da iltihaplandı diye ileriye atmışlardı. majezik (evet) içiyodum ben valla baya ağrıyodu çünkü sdfjg. çektirirken hiç sorun çıkmadı ki baya da gömülmüş yamulmuş etmiş içerde gariban. sonra çıktım dişçiden bi saat falan acayip ağrıdı anestezi geçtikten sonra. aynı günün akşamı antep fıstığı yiyodum =d ara ara çok az sızladı bi de iki hafta falan ağzımı açamadım tam. açmam gerekmiyordu ama insan açamayınca açası geliyor nedense sfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bak sosyal kelebek, herkes bilir ki bu yöntem en geçerli şeydir diş tedavisinde: RAKI İÇ! eğer dişini iyi etmezse kafanı iyi eder fena mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 PrudenT said: ara ara çok az sızladı bi de iki hafta falan ağzımı açamadım tam. açmam gerekmiyordu ama insan açamayınca açası geliyor nedense sfdgh fsdafdsfadsf valla bende hiç arka dişlerimi kullanmazdım şimdiyse acaip arzuluyorum ki onları kullanıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 genelde kanca şeklinde ete takılı oluyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benimkihiç çıkmamıltı, kesip kırıp çıkardılar, hiç öyle ızdırap filan da olmadı, ilk bikaç gün yemek zor oluyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Benzer konu açmak için geldim ki, sen açmışsın. Korkutmak gibi olmasın cuma günü 20lik dişim için operasyon geçirdim. Diş etiyle aynı hizada ve önündeki dişe 45 derecelik açıyla dayandığı için tutup çekme ihtimalleri yoktu. 1 saat 40 dakika sonunda dişi 2 ye bölerek yerinden oynatıp çıkardılar. Şu an hala acısını çekiyorum, çenem ve dişlerim sızlıyor, kulağım ve başım da ağrıyor. 7 farklı ağrı kesici aldım (aynı anda alsaydım şu an burada değildim) hiç biri kesmedi. çıldırıcam az kaldı paylaşmak istedim. İşin kötü yanı yarın 1 hafta olucak hala acı çekiyorum. Ve daha aynı yöntemle alınması gerekn bir tane daha 20lik var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar