social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 20'lik dişim çürük çıkıo çektirmem lazım çok korkuorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 çıksın niye çektiriyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Acıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 2 hafta sıvı gıda diyolar !!11!!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yamuk cıkmazsa kolayda yamuk cıkarsa cok uraştırıyo dişçiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben'm 20ligim sorunsuz cekilmisti, normal dis cektirircesine. ama canin dedigi gibi yamuksa veya dis sorunluysa cok zor bi islem 20lik cektirmek bir kacgun yemek yiyemiyosun zaten olay da baya acili bi olay iyilesmesi ayri dert dikisler falan oluyo ortamlarda zor yani gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 inci gibi valla benim 20 lik dişler duruyo. un değirmenine taş çıkartır öğütmede. elf miyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya işte benimki 45 derece cıkmış biri dişci direk küfretti bu ne lan diye cok gerildiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 başlığı görünce içimdeki troll uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 20lik dişi çıkanlar gen havuzundan elenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tatilimi burnumdan getirdi yani bu diş o derece ağrısı sızısı iltihabı bitmedi yarin gidip çektiricem mecbur umarım yamuk diildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben çok iyi diş çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bayagı komiksin ginaly cidden (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tam bir sevgi kelebegi bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Çekerken diil de sonrasında ateşli ağrı ve halsizlikle yatıyosun bikaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 "social butterfly" said: bayagı komiksin ginaly cidden (:D sensin bayağı, terbiyeli konuş, şikayet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ginaly said: "social butterfly" said: bayagı komiksin ginaly cidden (:D sensin bayağı, terbiyeli konuş, şikayet ederim. BAYAĞI demiş ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Valla cok aciyo uyustursalar bile ölüyosun acidan. ben aksakalli dedeyi görmüstüm.... o derece. saka saka. git cektir kurtul, hic böyle düsünme de acir mi macir mi falan die. sana bi fayfasi yok =) ben cektirmedim benimkileri. hic sorunsuz ciktilar öle. cok deliganlilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BloodyBeast said: başlığı görünce içimdeki troll uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benim sag alttaki 20ligi aldılar ama omrumden omur gitti.3 sırınga morfinden sonra uyusur gibi oldu disin oldugu bolge.sonra dr omzuma vurarak disin nerdeyse yatay cıkaramıyorum damaktan,parcalayıp öyle alcam dedi ama hayal meyal hatırlıyorum soylediklerini.operasyondan sonra bir baktım bir avuc dis cıkarmıs.2-3gun bayagı sıkıntılı gecti ama sonrası kolay.cektirdikten 2-3saat sonra saglam bir agrı kesici almayı unutma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Çekilirken acımıyo çok bi ara aha kırıldı çenem dedim ama kırılmadı. Eğer diş gömükse etrafını kesiyolar çektikten sonra dikiş atıyolar ki iğrenç bişey. Ağzını açamıyosun dudaklarını büzemiyosun sadece pipetle yemek yiyebiliyosun. Dayım kafayı yiyip mercimen çorbasına adana kebap atıp mixerle karıştırıp pipetle içmişti mesela. True story. Çektir ama çektirmezsen ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BloodyBeast said: başlığı görünce içimdeki troll uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Benim de aklıma Reha Muhtar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Stblack said: Benim de aklıma Reha Muhtar geldi aslında ben de ordan esinlenerek yazdım başlığı :D @ginaly ankarayı dar ederim canım sana sen terbiyeli konuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ooo yan masan ayar göndermişler. http://img.blogcu.com/uploads/aycel_oooo_mastika_mastika.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar