Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 malum bu aralar herkes burs arıyor,hangi kuruluşlar veriyor veya burs alan birileri yardımcı olursa güzel olur.bu arada karşılık burs tabi. ben biraz bakındımda, -ÇYDD -X ili Y köyü derneği -TOG(eğitim gönünllüleri) var.onun dışında neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hangi şehirde okuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 İl il burs bul - Burs veren kurumlar Bulunduğunuz ile bağlı olarak bulabileceğiniz özel ve kamu kuruluşlarının sağladığı burs imkanlarını bu listeden araştırabilirsiniz. Burs veren kurumlar http://www.turkstudent.net/content/category/174/il-il-burs-bul-burs-veren-kurumlar.html böyle bi yer var ama ne derece işe yarar bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Böjeek said: hangi şehirde okuyosun istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 seni yenecem istanbul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 o değilde nokta atışı yaparcasına doktora öğrencisine burs veren nereleri var? ben hep baıkıyorum tübitak haricinde hep araştırma bursu fln veriyorlar o da doktora tez aşamasında hep bir de TEV bursları var da adamlar hibe oalrak vermiyor ya parayı taksit taksit ödeyin ya da bağış bulunmasına yardım edin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BabacumMostors said: o değilde nokta atışı yaparcasına doktora öğrencisine burs veren nereleri var? ben hep baıkıyorum tübitak haricinde hep araştırma bursu fln veriyorlar o da doktora tez aşamasında hep bir de TEV bursları var da adamlar hibe oalrak vermiyor ya parayı taksit taksit ödeyin ya da bağış bulunmasına yardım edin diyor loğl çok saçma değilmi zaten bağış veren birini bulursan kurumu araya sokmadan bizzat kendine burs bağlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben bi kere İBBden almıştım 2004te ilk çıktığında (eyv tayyip), sonra alamadım :( tüm parayı içerek yemiştim, sonra fetocurse yedim galiba ibb'den akciğerimde level2 yağlanma oldu. o günden bu yana 20 kilodan fazla verdim ama yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fetocurse ahahahaha ama belediye bursları kalktıydı heralde geçen sene yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Frantic said: BabacumMostors said: o değilde nokta atışı yaparcasına doktora öğrencisine burs veren nereleri var? ben hep baıkıyorum tübitak haricinde hep araştırma bursu fln veriyorlar o da doktora tez aşamasında hep bir de TEV bursları var da adamlar hibe oalrak vermiyor ya parayı taksit taksit ödeyin ya da bağış bulunmasına yardım edin diyor loğl çok saçma değilmi zaten bağış veren birini bulursan kurumu araya sokmadan bizzat kendine burs bağlarsın :) işte obiri "bana burs ver" öteki "gelin bir öğrenciyi daha okutun" diyerek dernek şeysine sokmak makbuz vermek vs :) halbuki "gelin bir öğrenci de siz okutun" derken kendinden bahsediyorsun :P Koç ailesinin kurduğu vakıf böyle çalışır işte ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Silphatos said: ben bi kere İBBden almıştım 2004te ilk çıktığında (eyv tayyip), sonra alamadım :( tüm parayı içerek yemiştim, sonra fetocurse yedim galiba ibb'den akciğerimde level2 yağlanma oldu. o günden bu yana 20 kilodan fazla verdim ama yendim sene 2003 ben üniversiteye girmişim krediye başvurmuşum çünkü nasıl olsa burs çıkamz diyorum, krdi ve burs sonuçları açıklanıyor adım kredi listesinde yok tamam sorun değil ablama da ilk sene çıkmamıştı sorna bir arkadaşım başbakanlık bursuna başbvurmuştu onun adını ilstede ararken 3. sırada kendi ismimi gördüm "n'oliyür?" durumunda kaldım.. ertesi sene de hem ablama hem bana ikimisze de İBB bursu çıktı ki aynı haneden iki öğrenciye kolay kolay verilmiyor 4 sene tayyeap okuttu beni buradan ona selam ederim çnümüzdeki genel seçimde mebus aday adaylığımı koymayı planlıyorum (bkz: milletvekili emeklilik bursu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Beni bugün okul aradı "burs başvurunuz kabul edilmedi" diye. İşin garip yanı ben burs başvurusu yapmadım. İyi peki dedim ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 AHAHAH bi de arayıp burs başvurunuz kabul edildi dediklerini düşün ama çok güzel olmazmıydı skflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hiç üşenmedim.. grisi aradım.. esprimi yaptım kahve içmek üzere sözleştik hayat ne güzel şey güzel şey hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Griswold said: Beni bugün okul aradı "burs başvurunuz kabul edilmedi" diye. İşin garip yanı ben burs başvurusu yapmadım. İyi peki dedim ne diyeyim. beni de arayıp aynı şeyi söylediler. işin üzücü yanı ben burs başvurusu yapmıştım, tüh. sibirya' da okuyacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BabacumMostors said: hiç üşenmedim.. grisi aradım.. esprimi yaptım kahve içmek üzere sözleştik hayat ne güzel şey güzel şey hayat HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Griswold said: Beni bugün okul aradı "burs başvurunuz kabul edilmedi" diye. İşin garip yanı ben burs başvurusu yapmadım. İyi peki dedim ne diyeyim. Konuyla alakasız ama, bana da dün Turkcell'den mesaj geldi. "2 gün bedava hizmetinden çıkmak için lütfen İPTAL yazıp 3470'e mesaj atın." Ben de bu hizmeti almıyorum ki lan deyip mesaj attım. Gelen cevap "2 gün bedava hizmetinden yararlanmadığınız için isteğinizi yerine getiremiyoruz. Teşekkür ederiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 |Joker| said: Griswold said: Beni bugün okul aradı "burs başvurunuz kabul edilmedi" diye. İşin garip yanı ben burs başvurusu yapmadım. İyi peki dedim ne diyeyim. Konuyla alakasız ama, bana da dün Turkcell'den mesaj geldi. "2 gün bedava hizmetinden çıkmak için lütfen İPTAL yazıp 3470'e mesaj atın." Ben de bu hizmeti almıyorum ki lan deyip mesaj attım. Gelen cevap "2 gün bedava hizmetinden yararlanmadığınız için isteğinizi yerine getiremiyoruz. Teşekkür ederiz." ahahaohahahoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion eV bu dernek almanya ve turkiye'deki ogrencilere burs veriyor. Okulda ortalamaniz iyiyse herhangi bir iste calismiyorsaniz ustunuze mal mulk yoksa burs alma ihtimaliniz var. Ismine aldanip fetocu nurcu demeyin cemaatlerle alakasi yok. Bu arada burslari uc rakamli ve euro olarak elinize geciyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar