Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım, tatil

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Kafamı kurcalayan birşey var ama geyik yapılmazsa sevinirim sinirlerim bozuk biraz krizim tuttu gene heralde.
Kız arkadaşım Göcek(Fethiye) 'de ailesiyle birlikte. Pazar günü dönecekler. Bana dönmeden önce bir gün Karaburun(izmir)'e uğrayacaklarını söyledi. Şimdi karaburun izmirin en ucunda bir yer. Haritadan bakılınca yolun baya baya uzadığı görülüyor. 1 gün için böyle birşey yapılması çok garip geldi bana. Fazla mı paranoyağım?
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

abicim zaten yalan söyleyecek karakterde bi insan sinsidir, planlar yapar.
sen böyle sacma sapan seylere takarken, hatun ayni sehirdeyken bile arkandan is döndürür.

Fazla paranoya yaptığımın farkındayım evet ama o beni bu hale getirdi :)
Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde biri, daha önce defalarca gözümün içine baka baka bisürü yalan söyledi. Hepsini bildiğimi bilmeden.

Turkcell'in telefon sahibinin nerede olduğunu gösteren bir servisine üyeyim, o yüzden nerede olduğunu görebileceğimi biliyor, gittiği yerle alakalı yalan söyleyemez.

Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde dedim evet ama yeterince analitik düşünemediğinden planları biryerde patlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

vaniLLe said:

sen böyle sacma sapan seylere takarken, hatun ayni sehirdeyken bile arkandan is döndürür.

Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde biri, daha önce defalarca gözümün içine baka baka bisürü yalan söyledi. Hepsini bildiğimi bilmeden.

Turkcell'in telefon sahibinin nerede olduğunu gösteren bir servisine üyeyim, o yüzden nerede olduğunu görebileceğimi biliyor, gittiği yerle alakalı yalan söyleyemez.

Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde dedim evet ama yeterince analitik düşünemediğinden planları biryerde patlıyor.

Madem böyle biri niye çıkıyon ki
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

vaniLLe said:

o zaman haklisin paranoya yapma konusunda.
aliskanlik haline getirmis gibi gözüküyor anlattiklarindan. zaten böyle olur o tip insanlar, aliskanliktan ziyade karakterine islemistir artik.

hala sevebiliyorsan da helal olsun, ne denir baska.
ya bi gün sen dayanamayip bitirirsin, ya da o en büyük yalani atar ve o sekilde biter.
gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...