Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kafamı kurcalayan birşey var ama geyik yapılmazsa sevinirim sinirlerim bozuk biraz krizim tuttu gene heralde. Kız arkadaşım Göcek(Fethiye) 'de ailesiyle birlikte. Pazar günü dönecekler. Bana dönmeden önce bir gün Karaburun(izmir)'e uğrayacaklarını söyledi. Şimdi karaburun izmirin en ucunda bir yer. Haritadan bakılınca yolun baya baya uzadığı görülüyor. 1 gün için böyle birşey yapılması çok garip geldi bana. Fazla mı paranoyağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paranoyak oluncak bir durum olsa herhalde sana söylemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aksam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 karaburuna ailesiyle mi uğrayacak? belki babasının annesinin eski bir arkadaşı oradasık görüşemedikleri için (mesela yurtdışınd ayaşıyorlardır) bir günlük de olsa görmek istemişlerdir.. hoş benim yapmadığım bir şey dğeil ehe elbet yapacak olan başkaları da vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 haftasonu karaburundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Tail... Derken Şimdi burdan birini kız arkadaşının peşine mi takmak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Tatil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 e tatlin aaci zaten hoca vakir gecirmek deil mi ne demek yolu uzatmak biz antalyadan kayseri ustunen istanbula donuyoduk kayseri babamin memleketi sucuk alalim felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 neyin paranoyasini yapiyosun ki? anlamadim. anladigim kadariyla su kadarini söyleyebilirim ama; sana yalan söyleyecek olsa, kafasinda planlar ve daha yakin bi yeri tercih ederdi. kafasinda plan yapan adam her detayi düsünür yani. bosu bosuna paranoya yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi kesinlikle fazla paranoyaksın... ama olur öyle zaman zaman herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bu kadar paranoya yapma, kizi kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hastalık boyutuna ulaşabilir aman dikkat ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bundan iki hafta sonra "ayrldık bir başkası varmış :(" gibi bir mesajla gelmesinde AHAHAHA jennifer lopez ve richard gere in oynadığı danslı bir film vardı orada da benzer bir sahne vardı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 manyak misin arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abicim zaten yalan söyleyecek karakterde bi insan sinsidir, planlar yapar. sen böyle sacma sapan seylere takarken, hatun ayni sehirdeyken bile arkandan is döndürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kesin baska biri var KESIN BAK valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 shipitducy said: aksam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 vaniLLe said: abicim zaten yalan söyleyecek karakterde bi insan sinsidir, planlar yapar. sen böyle sacma sapan seylere takarken, hatun ayni sehirdeyken bile arkandan is döndürür. Fazla paranoya yaptığımın farkındayım evet ama o beni bu hale getirdi :) Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde biri, daha önce defalarca gözümün içine baka baka bisürü yalan söyledi. Hepsini bildiğimi bilmeden. Turkcell'in telefon sahibinin nerede olduğunu gösteren bir servisine üyeyim, o yüzden nerede olduğunu görebileceğimi biliyor, gittiği yerle alakalı yalan söyleyemez. Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde dedim evet ama yeterince analitik düşünemediğinden planları biryerde patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rakursi said: Turkcell'in telefon sahibinin nerede olduğunu gösteren bir servisine üyeyim oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rakursi said: vaniLLe said: abicim zaten yalan söyleyecek karakterde bi insan sinsidir, planlar yapar. sen böyle sacma sapan seylere takarken, hatun ayni sehirdeyken bile arkandan is döndürür. Fazla paranoya yaptığımın farkındayım evet ama o beni bu hale getirdi :) Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde biri, daha önce defalarca gözümün içine baka baka bisürü yalan söyledi. Hepsini bildiğimi bilmeden. Turkcell'in telefon sahibinin nerede olduğunu gösteren bir servisine üyeyim, o yüzden nerede olduğunu görebileceğimi biliyor, gittiği yerle alakalı yalan söyleyemez. Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde dedim evet ama yeterince analitik düşünemediğinden planları biryerde patlıyor. Madem böyle biri niye çıkıyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Dimi... Bi bilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Di valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ben soliyim, baskasini bulamamaktan korkuyor. Güven meselesi. Kız arkadaşına güvenmeyip Turkcell'in o servisine abone olması bile kendine güvenmediğini gösteriyor. Allah kolaylık versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rakursi said: vaniLLe said: abicim zaten yalan söyleyecek karakterde bi insan sinsidir, planlar yapar. sen böyle sacma sapan seylere takarken, hatun ayni sehirdeyken bile arkandan is döndürür. Fazla paranoya yaptığımın farkındayım evet ama o beni bu hale getirdi :) Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde biri, daha önce defalarca gözümün içine baka baka bisürü yalan söyledi. Hepsini bildiğimi bilmeden. Turkcell'in telefon sahibinin nerede olduğunu gösteren bir servisine üyeyim, o yüzden nerede olduğunu görebileceğimi biliyor, gittiği yerle alakalı yalan söyleyemez. Kız arkadaşım yalan söyleyecek karakterde dedim evet ama yeterince analitik düşünemediğinden planları biryerde patlıyor. o zaman haklisin paranoya yapma konusunda. aliskanlik haline getirmis gibi gözüküyor anlattiklarindan. zaten böyle olur o tip insanlar, aliskanliktan ziyade karakterine islemistir artik. hala sevebiliyorsan da helal olsun, ne denir baska. ya bi gün sen dayanamayip bitirirsin, ya da o en büyük yalani atar ve o sekilde biter. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar