Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi benim böbrekler tehlikede mi

=)

Öne çıkan mesajlar

=) said:

babamın işi dolayısıyla tanıyomuş onun yanında çalışıyomuş faydalanmaya çalışan biri işte ne istersen yaparım vs. acıdımda ama yapcak bişey yok hayat böyle...evet evli çocuğu bile var kendisi 32 yaşıdaymış 3 yaşında bir kızı var...acıdım valla gerçekten bi an şükrettim halime sonra kibar bi dille anlattım böyle böyle diye...kalktım gittim arkadaşlarımda gözetledi ben kalkınca üzülmüş oturmuş bi 20 dk daha falan ilginç bi tecrübeydi

BİR DE DUBLE POST SIKMIŞ SİRSERİ
Sosyal ağlarda paylaş

Bence temiz bir dayak yedi, iki üç güne anca hastaneden çıkıp bunları yazdı.

Hadi herkes teorisini yazsın.

Astral said:

BAK GÜNLER GEÇTİ ÖLDÜ MÜ ÇOCUK DİYE AÇTIK BAKTIK GENE.

GİTTİM GÖRDÜM MİLF İMİŞ. YOK YEAA? BİZ DE YİDİK. İNTERNET ARAMA ÇUBUĞUNA MİLF HUNTARD DİYE YAZIYORSUNUZZ SONRA DA BURAYA YAZIYORSUNUZ.

BUNDAN DA VERMİŞSİNDİR SEN.

ARTİZ.
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

babamın işi dolayısıyla tanıyomuş onun yanında çalışıyomuş faydalanmaya çalışan biri işte ne istersen yaparım vs. acıdımda ama yapcak bişey yok hayat böyle...evet evli çocuğu bile var kendisi 32 yaşıdaymış 3 yaşında bir kızı var...acıdım valla gerçekten bi an şükrettim halime sonra kibar bi dille anlattım böyle böyle diye...kalktım gittim arkadaşlarımda gözetledi ben kalkınca üzülmüş oturmuş bi 20 dk daha falan ilginç bi tecrübeydi

Bir anne bunu yapacak kadar dara düşdüyse lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kaşar sesi falan var dedin ve yazdıgın dialoglar 15 yaşındaki kız dialoglarıydı.ama milf ve anneymiş dedin.ne biçim iştir bu.

hadi diyelim ki gerçek.hakkaten öyle bir anne.18 yaşında bu fırsat kaçırılır mı.tecrübe yahu bu ahah
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

bastan kesip atma. caresiz demek ki kadin, yaptigi ne kadar yanlis olsa da.
kadinla gidip yatman gerekmiyor bi iyilik yapmak icin illa.
elinden geleni dene, sor babana eger uygun bi is varsa daha iyi, yapabiliyorsa o bölüme gecsin falan yani.

milletin her gün yaptigi sey bu, torpille haketmedigi yerde calismak vs.

dogru topige yaziyim dedim.

yapabilicek birşey yok torpil hoş birşey değil :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...