barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abartalım lan 4 milyar diyosun. asıl sen nerde yasıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Chewy said: Ya tabiki hepsi böyle başlamaz, başlıyamaz.Şansada bakıyor.Ama iyi bir yazılımcı 2 bin altına çalışmaz diye düsünüyorum. Tabi BİLKENTLİYSE eheheheh süperiz lan biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ctis mezunu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 of zaten yavaştan stres olmaya başladım mezun olunca ne yapıcam falan diye. bunu gördüm daha da moralim bozuldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 garanti teknolojiye giren bütün yeni mezun yazılımcılar 4 kaat alıyo zaten çok büyütülcek bi rakam değil 3750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 stres olmana gerek yok, işsiz olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 eğer çok kişi yoksa mesleğinden daha rahat bulursun. bilmiyorum mesleğini ama kız olarak genel yogunlukta olan mesleklerden degilsindir heralde. endustri filan degilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aquila said: stres olmana gerek yok, işsiz olucaksın. oh sağol bir nebze rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 üzülme bende işsiz olacam ortalamam böyle giderse hatta ünivi bile bitiremiyecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 merak ettikleriniz olursa bana sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 senko said: üzülme bende işsiz olacam ortalamam böyle giderse hatta ünivi bile bitiremiyecem... yok üzülmüyorum,sadece strese başlama sürecine ilk adımı attım. üzülmeye mart-nisan gibi başlamayı planlıyorum sdf hem almanca seçmeseydin hayat daha güzel olabilirdi belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Devilmanta said: garanti teknolojiye giren bütün yeni mezun yazılımcılar 4 kaat alıyo zaten çok büyütülcek bi rakam değil 3750 bundan emin misin? 3 civarı diye biliyorum ben max ve bu maaşları veren 3-5 şirket var zaten 2-2.5 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 valla benim arkadaşımın ablası nortellde çalışıyor, çıkar çıkmaz aldığı maaşı bilmiorum ama 2. senesinde 5000$dı[onların yalancısıyım]. iyi adamlar iyi maaş alıyor yani abartıldığı kadar da düşük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 nortel heralde yeni mezunlari en cok alan ama en az maas veren sirkettir oyle 5 bin dolarlar falan kimse vermiyor beyler abartmayin, 3-4 seninin sonunda 3-4 binlira maas alirsaniz normal sakin olun yazilimci dediginiz sey oyle matah degil ne mezunusun bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/971/26450xnull.png 400 yetermiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Fistan said: yazılımcı dedin mi günlük 50 tl atsan çalışır takır takır. yani sen haftada 2 gün çalışacagına göre ayda 400 yeter. fazla da vermezler en fazla 150-200 alir haftada 2 gun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 +yemek yol verirler işte, muhtemelen. Oda şirkete zaten maaşla bearber 500'e patlar, daha fazlada iki gun gelecek birine harcamazlar zaten, sacma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu arada 3750 harikaymis ahaha meteksan ekonomik krizin en baba vurdugu yerlerde, aylardir maas alamiyor oradaki arkadaslarim, sistmecilerin hepsi birakti isleri, ve hatta meteksanin tum sistem kontratlarini, bakim anlasmalarini biz aldik. yeni mesuna 3750 veriyorlarsa ya a) torpilin krali var b) kuzen sana fena sallamis c) rakkamlari karistirmis, 1750 dir d) Turkiyedeki EN balli 20 mezunun arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi bu nasil bir konu olmus? 3750 ye bisi degil falan diyorsunuz. HANGI ULKEDE YASIYORSUNUZ ARKADASLAR... 2000 lira alan cok sukur diyor su ekonomik krizde, Ben maasim 1700 olacak mi diye heycan hapiyorum, hayaller goruyorum. 4000 kusur liraya nasil normal gibi muamele yaparsiniz haha. Ben size net olarak soyluyorum, cevremdeki tum mezunlar ve kendi tecrubelerime dyanarak, yeni mezun, 1 yil tecrubeli adam 1500 aliyorsa sukretsin, 2000 aliyorsa halay ceksin. (istanbulda 2000 lira minimum olabilir tabi, bu durumda istanbullu yeni mezum 2500'e halay ceksin). Arada mutlaka balli istisnalar vardir ama cok nadir onlar arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yazılımcıdan bol bişey yok. türkiyede yaşıyoruz, silikon vadisine de komşu değiliz. kimmiş o 3750 alan yazılımcı ? eli kulagında geziyodur o adam. 15-20 kişiyi baglamışlardır, kıcından ter akıyordur, 3750 yi aldıgına pişman olur, EGER DOGRUYSA tabi. dediğim gibi 400 ya alır ya almaz haftada 2 gün için. artis artis sallamayın, kimse salak değil, aynı işi yapacak yazılımcı arasalar tonla adam dizilir kapıya. 1500 ü ver, üstüne ayaklarını yıkattır yazılımcıya boş vakitlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 3750 alan yazilimci degilmis, proje gelistirme muduruymus yeni mezun arkadas. Batmis bi firma arkadasa 3750 lira verecem, 3 ayda bir de 7500 odeyecek. harbi iyimis ya o is... dedigim gibi ya inanilmaz torpiller, ya inanilmaz yalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benim garson bi eleman vardı, çıkıcam daha iyi bi yer buldum diye çıktı. 2.5 ay çalıştı parasını alamadan geri döndü. aynı o hesap, 3750 maaşla girmiştir. alıcam diye bekliyodur. çalışmasa bi türlü, para ödenecek umuduyla. ahah bura türkiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi aldigim maasin memnuniyetsizligiyle nasil servet dusmanligi yapmisim yalniz, baktim da simdi... abooo tam butthurt. ama hakliyim o ayri sdafsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Yeni mezundan proje gelistirme muduru olmaz. Olursa da zaten isin icinde profesyonel olmayan baska isler vardir. Ayrica bazilariniz brut ve net maasi birbirine karistiriyorlar. Buyuk firmalarda, "net" maas konusulmaz hic bir zaman. Karistirmayin birbirine. Yeni mezunun ortalama olarak full time bir IT-based jobta, iyi bir elemansa ve gelecek vaadediyorsa 1.5-2k net civari para alir. Ama tabii tecrube + pozisyona gore ust limit yok Turkiye'deki maaslarda. Yani 4k cok hayal kurulacak bir sey degil, daha fazlasinin yetmeyecegi zamanlariniz da gelecek, cok calisin ve sabredin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yeni mezunlar olarak 4000 ters geldi zaten, bi kac yil tecrubeyle olur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar