tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Arkadaşlar ben renkli sysmessage ayarli scplerin oyunda neden gri yaziya dondugunu anlamadim bir yardim edermisiniz. acaba sorun benim makinede mi? scplerde mi? [Bu mesaj Baggio tarafından 14 Haziran 2004 07:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Makinayla alakası oldugunu hiç sanmıyorum ya sphere in versionundan dolayıdır yada scriptlerde bi problem vardır...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 renkli sysmsg derken? scripti yazsana buraya anlayalim? sysmessage @30 xxx şeklindeyse dedigin renk olayı. evo dll veya revision serisi kullanman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Eyer 55r3 Kulaniyorsan @55 cok daha iyidir veya @1100 cok iyidir. @55 xxx @1100 xx olarak ekle...[signature][hline]Herkeze Iyi Gunler Bana Ulasmak Icin. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 var smsgx bu şekilde yazılıyordu bildiğim kadarıyla 55i ve serisinde ama sorun çıkarabilir haberiniz olsun.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 var.smsgx dediginiz sey bir variable atar sadece, smsg cikartmaz, ve default 55i'de yok. smsgx diye ozel bir komut var (cesitli scriptlerle geliyor), sizi alakasiz bir regiona goturup bankbox'unuza sayua yaptirip geri getiriyor sizi, cok cabuk yaptigi ve arada update etmedigi icin farketmiyorsunuz bile. var.smsgx dediginiz sey de onun rengini belirliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 saol bacyo ani sorunu cozdum. [Bu mesaj Baggio tarafından 14 Haziran 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar