KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Aion gamer, In preparation for the launch of Aion, we have improved the system that handles passwords. Due to this change, you need to reset your password to access the Aion open beta. Resetting your password is simple: 1. Log in to your NCsoft Master Account 2. Click Game Accounts. 3. Select your Aion game account. 4. Click Change Password link in the Actions section, and follow directions. If desired, you can use the same password as before. Once you reset your password, you will be able to log in to the open beta on September 6, 2009. See you in Atreia! arkadaslar pre-order yapanlar veya hesabı olanlar bu email'i bugün alanlar hesaplarına giriş yapıp Click Game Accounts menüsünün altında olan aion linkine girerek orada görecekleri Has my password been updated for Aion™ launch? altındaki şifremi güncelle veya şifremi değiştir linkinden şifrelerini güncellemek zorundadırlar. Aksi taktirde betada yer alamayacaklar. Unutmayın ncsoft şifresi değil oyun şifrenizi tam belirttiğim yerden değiştirmelisiniz. İşlem doğru olduğu zaman email gelecek.
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sabah steamden satın aldım, Nc den account details a gelince hiç bişi yapmamıs olamama ragmen (aion accountunu yeni açmam dışında) Has my password been updated for Aion™ launch? Yes! You're ready! die bas bas bagırıo ama ortada ne giden ne gelen bi mail var open beta soledir sole giricen bole cıkıcan die .. ilk accountu açtığımda closed beta mailı geldi o kadar :(
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 belki son zamanlarda veya bu değişiklikten sonra hesap açanlarda bu olmayabilir. Yes! You're ready! yazıyorsa hadi hayırlı olsun sana ;)
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 saolun darısı herkesin basına, aion başlığı altında konusuluomus zaten şimdi farkettim, bingildak gibiyim ben de. ii bari sadece clienti download etmek kaldı : )
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Arkadaşlar oyunu preorder edernlerin NCSoft account ekranının bu şekilde olması lazım Değilse yanlış bişeyler var demektir :D
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet sizinkiler full key. 7 eylülde bizimkilerde öyle olacak:)
Mina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ya bende steamden aldım su anda acct detaildada yes u are ready dior amma velakin steamden girdigimde north america serverı filan diyor bunu nerden eu haline getirebiliyoruz..
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Oyunu alirken EU veya Europe aldin di mi? Sanirim launcherda "region" ayari olmasi gerek, accountun EU olduktan sonra sorun olmaz.. -NCsoft'un sitesine girip, ordan aktif accountlari acip, AION mu AION(Europe) mu diye kontrol edebilirsin- AION = US oluyor.
Mina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Eu olarak aldım hmm gordum region olayını tmmdir..
draedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://eu.aiononline.com/uk/news/eu-open-beta-keys-now-available.html eu open beta key verenler, UK olarak eurogamer var, su an itibari ile bulamadim bu sitede halen..
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 UK www.eurogamer.net Nordic www.GameReactor.net Italy www.multiplayer.it www.gamesource.it www.aionitalia.it www.born2play.it (beginning September 4th) BUNA SALDIRIN BEYLER YARIN VERMEYE BAŞLIYOR MUHTEMELEN GECE 01 VEYA 02 DEN SONRA VERİRLER Germany www.buffed.de www.gamestar.de www.pcgames.de www.onlinewelten.com www.gamona.de www.gamers.at www.spieletipps.de www.eurogamer.de www.4players.de www.allvatar.com www.playmassive.de Netherlands www.Insidegamer.nl Belgium www.9lives.be France www.clubic.com bunların hepsi eu için veriyor
draedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 valla aramizda tonla key toplama hastasi illa ki olacaktir, bare fazlalardan birini bana direk PM leyin :D -kesin unutacagim cunku almayi, is vs derken-
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Beyler Open beta sonrası charlar ve itemlerimiz silinecek değil mi ?
Guru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ZERO-G said: Beyler Open beta sonrası charlar ve itemlerimiz silinecek değil mi ? evet hersey sifirlanacak ve 20 Eylul de head start ile sifirdan baslanacak.
Öne çıkan mesajlar