Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 var mı isteyen? kutusu şarj aleti falan duruyor. hasar olarak arkasında bolca çizik var onun haricinde temiz. versiyonu 3.0 temiz çalışıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 cihazınızın ousandotcomglobal garantisi mevcutmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abicim ne kadar istiyosun yazsan onu da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 3-5 kuruş at, gönlünden ne kopuyosa dicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 insan biraz özene bezene yazar. fiyat bile yazmamış sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne bileyim siz teklif edin ben az veya çok diyeyim daha kolay olur diye düşündüm. 600 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 eger 600 e gidebiliosa bende hemen satıyım benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 başka topicte sat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 7 ay evvel arakdaş 450ye aldı ggde 500e gider 600 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben 3g'nin sıfırını 400e alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 nerden aliyorsun 0 ini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yok artık, ben bi de para veriyorum alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 tahtakaleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Beyaz Rusyadan geliyor, alındı da gelmesini bekliyorum. 250 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 beyaz rusyadan bana da getirsene 500 verririm vallaha billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben 350 ye alıyorum 200$ Liechteinstein'den gelmek üzeredir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 mangal said: beyaz rusyadan bana da getirsene 500 verririm vallaha billa sürekli IMEI işletilebilecek pasaport bulabilsem bu işin ticaretini yapmayı düşündüm de pasaport sıkıntı. Kendim için kurallara uygun bi kişi bulabildim* *: Son iki sene içinde IMEI kayıt ettirmemiş ve son 1 ay içinde ülkeye giriş yapmış Türk pasaportu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bende var öyle pasaport ben istiyorum plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ginaly, makatına sokarak getirsiğnler söyle öyle oluyormuş edit: doğru eyre virgülü koydum 1 kere de faladan alıntıladımbir de yanlış mesaj attım bu sre içerisinde az daha da kendime öm atıyordum o yüzden alttakileri silmeye düzenlemeye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: ginaly, makatına sokarak getirsiğnler söyle öyle oluyormuş edit: doru yere virgül konuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 off alıntladım yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Fistan said: bende var öyle pasaport ben istiyorum plx yolla 600 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar