fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kermit said: phone Send "Tuana" Ringtone to your Cell phone Tuana, dallarına karlar yağıyor tuana Ay, yüreğine ayaz vurur da Sen üşürsün oralarda Uyan, artık uyan Kara gülüm zaman yok, kara gülüm Mekan yok Tut, asırlık umutlarla acılarla Tut, bırakma peşini hayatın ateşini gel Ah, akıp gider oyun akıp gider Devam eder hayat Ah, uyan da gel tuana Yüreğim kan ağlıyor Sana söz yine baharlar gelecek Sana söz ışık sönmeyecek Ölüm yok ki tuana uyan Şimdi yaşanacak phone Send "Tuana" Ringtone to your Cell phone AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kim söylemiş beni Süheyla'ya vurulmuşum diye? Kimgörmüş ama kim, Eleni'yi öptüğümü. Yüksek kaldırımda güpe gündüz, Melahat'i almışım da sonra, Alemdar'a gitmişiz öyle mi? Onu sonra anlatırım, fakat... Kimin bacağını sıkmışım tramvayda, Güya Galata'ya dadanmışız. Kafaları çekip çekip Orada alıyormuşuz soluğu, Onu da sonra anlatırım... Ya o Mualla'yı sandala atıp, Ruhunda Hicranı'nı söyletme hikayesi. Geç bunları, anam babam geç bunları, Bir kalemde. Bilirim ben yaptığımı. Şiir: Orhan Veli Müzik: Sezen Aksu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fede said: hande yener iyiydi eskiden asıl ahahaha evet lan bayaa seviyodum bende ilk albümü müydü neydi o imza bile almıştım.Karıyla yüzyüze gelip beni öptüğü an soğudum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fatih hahahh onlsrıda cp yapmışm lan jhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 YA O MUALLAYI SANDLAA ATIPP RUHUNDA HİCRANINISÖYLETME HİKAYSESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dartanian said: fede said: hande yener iyiydi eskiden asıl ahahaha evet lan bayaa seviyodum bende ilk albümü müydü neydi o imza bile almıştım.Karıyla yüzyüze gelip beni öptüğü an soğudum ama. dudaklarına yumulmasını hayal ettin ama olmadı değil mi.. at gibi karı eyerle bin üstüne likidak likidak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yok lan ağzı kokuyodu 1 2.si de sesi travesti gibi çıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ya tolga nası cırıyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsun Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin Bir sesi var gözlerinin Başedilmez o gergin Kırılganlığınla senin Her solukta sonsuzluk Ve ölüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar