kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kısrak gibi Sarılayım gel ince beline, Yarim İstanbul, gel öpeyim gerdanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gel gökalp uçurtma bayramları varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 cp di mi bu? cünkü typo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oh yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bursa için de bişeler söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bursadan adam çıksa dünya yerinden oynar ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 utopia said: gel gökalp uçurtma bayramları varmış. nişanlancamıza dair bi sözün var vaniLLe said: cp di mi bu? cünkü typo yok. zuaa eet http://www.justsomelyrics.com/181463/Levent-Y%C3%BCksel-%C4%B0stanbul-Lyrics al linki zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu gece bişeyler eksik gibiydi ne olduğunu şimdi buldum Sensiz olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yüreğim sokaklarda, eskiyen taşlar gibi Duruyorum, duruyorum. İniyor perde perde gecenin koyu rengi Korkuyorum, korkuyorum. Sustu haykıran şehir son kuşlar havalandı. Oysa ben seni seni seni bekliyorum. Eksildi ömrümüzden kim bilir kaçıncı gün, Oysa ben seni seni seni seni hala Seviyorum, seviyorum Beni bırakın, beni bırakın Beni bırakın bu caddelerde Beni bırakın, beni bırakın Yıkılan eski meyhanelerde. Söz: Sezen Aksu Müzik: Onno Tunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 adam ayaklı efkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok lan bu almbümünü 6 yada 7 ytaşındayken almıştım babamın kafa iyiydi tabi bi arkadaşlı müzik market gibi bi yer açmış illa bişi aldırcak bana bende lbvent yükselin kasedini almıştım itşe. hala durur. çok güzşl şarkıları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben 6 yaşımdan beri efkarlıyım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ilk içtiğim günü hatırlıyom da parande atmıştım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gökalpin yazıları rahat okuyorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 peki bu bilgiden bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 levent yükselin o albümü süper. her sarkısı hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 darta dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben işlk içtiğim günü hatırlamıyorum.. ama ilk içtiğim sigara camel dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayvanların en tatlısı koyun, akrabaların en tatlısı kayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 phone Send "Tuana" Ringtone to your Cell phone Tuana, dallarına karlar yağıyor tuana Ay, yüreğine ayaz vurur da Sen üşürsün oralarda Uyan, artık uyan Kara gülüm zaman yok, kara gülüm Mekan yok Tut, asırlık umutlarla acılarla Tut, bırakma peşini hayatın ateşini gel Ah, akıp gider oyun akıp gider Devam eder hayat Ah, uyan da gel tuana Yüreğim kan ağlıyor Sana söz yine baharlar gelecek Sana söz ışık sönmeyecek Ölüm yok ki tuana uyan Şimdi yaşanacak phone Send "Tuana" Ringtone to your Cell phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 6 yaşında alkollü gibi okumuştum da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 rafet el romanın ilk albümü tek geçerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gökalp repi haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sana söz yine baharlar gelecek,gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hande yener iyiydi eskiden asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar