Nolofinwe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Arkadaşlar öncelikle forumu araştırdım böyle bir konuya rastlayamadım o yüzden bu konuyu açma gereksimi duydum. 3 kere hacklendikten sonra authenticator arayışı içine girdim. http://mobile.blizzard.com/shared/blizzard_download.php?cont=401&id=2183&title=Battle.net%20Mobile%20Authenticator&country=tr&lang=en bu siteden mobile authenticator almayı düşünüyorum lakin kafamda birkaç soru var, Bu şey telefonumuza program olarakmı geliyor yani internete girmeden veya mesaj atmadan yeni şifre alabiliyormuyuz, yoksa her girişimizde biryerlere bağlanmamız gerekiyor. Normal authenticator a göre daha hesaplı geldi bu sebebden bu yolu seçtim.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bedava değil miydi mobile olanlar? bi yere bağlanmana gerek yok, o sadece numara yaratıyo.
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hayır bağlanması gerekiyor ama her seferinde değil 1 kere programı kurarken.Burda açıklamışlar
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Nolofinwe said: Arkadaşlar öncelikle forumu araştırdım böyle bir konuya rastlayamadım o yüzden bu konuyu açma gereksimi duydum. 3 kere hacklendikten sonra authenticator arayışı içine girdim. http://mobile.blizzard.com/shared/blizzard_download.php?cont=401&id=2183&title=Battle.net%20Mobile%20Authenticator&country=tr&lang=en bu siteden mobile authenticator almayı düşünüyorum lakin kafamda birkaç soru var, Bu şey telefonumuza program olarakmı geliyor yani internete girmeden veya mesaj atmadan yeni şifre alabiliyormuyuz, yoksa her girişimizde biryerlere bağlanmamız gerekiyor. Normal authenticator a göre daha hesaplı geldi bu sebebden bu yolu seçtim. sadece senkronizasyon için bağlanıo arada 1. bide internete girip programı telefonuna indirmen lazım net üzerinden. o kadar
Phrien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya bu programi bnm w810i telime yukledim ama nedense ne zmn baglan desem baglanti hatasi verio bi turlu aktiflestiremedim authenticatorumu
Lyciren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 program java olarak geliyor dimi??? java değil se şu an dokunmatik nokialarda çalışmaz :(( j
Sharkan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Java olarak geliyor, en azından kendi tel modelimi sectiğimde öyle geldi farklı modeller icin farklı kurulumlar olabilir.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Lyciren said: program java olarak geliyor dimi??? java değil se şu an dokunmatik nokialarda çalışmaz :(( j Sırf WM için yapacaklarını sanmıyorum, direk Symbian versiyonu bile olabilir, yoksa da en azından javası vardır. Siteye girersen modele göre seçiyorsun zaten galiba.
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Arkadaşlar bende aldım.battle net sitsinden fln etkinleştirdim fakat oyuna girerken şifre sormuyor.
Konn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mobile Windows veya Listede olmayan telefonlar için authenticator kullanma guide'ı burada!! Bu linkteki adımları takip ederek authenticator'ü neredeyse her telefonda çalıştırabilirsiniz. Ihtiyacınız olan şeyler, Mozilla Firefox ve orada belirtilen 2 add-on'u ve telefonu bilgisayara bağlayacak bir kablo veya bt aparatı. Ek olarak telefonunuz mobile windows kullanıyorsa telefonunuza Midlet manager cekiyorsunuz ki (link guide da var) java uygulamaları kullanabilmek için. Bu yöntemin kabaca olayi Mozilla profile add-on'u ile degiştirdiginiz profil tanımınız motorola v3i tanımı ile deiğiştirmek yani bilgisayarınızı v3i telefonu gibi göstererek mobile authenticator'ı bilgisayara çekip daha sornasında telefona kurmak. Güvenli oyunlar.. edit: link hatası
evans Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Her girişinizde resync yapmanıza gerek yok çıktığından beri u600 de kullanıyorum sadece geçen çarşamba günü resync yapmak zorunda kaldım .Onun dışında herkese tavsiye ederim 1 dolara iyi bir güvenlik önlemi.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 2. bi telde de olsun diye alim dedim NOKİA 2630, compatible görünüo, ama verilen linki telefonda girince bilinmeyen dosya dio. ne biçim bişi bu ya
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hmmm yukardaki guide ile indirdim bakalım jar. ve .jad ını k790i ye deniyim akşam :D
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dworgian said: hmmm yukardaki guide ile indirdim bakalım jar. ve .jad ını k790i ye deniyim akşam :D evet gayet de güzel çalıştı. jar ve jad dosyasını attım telefona kur dedim bitti :D blizz mi lamer bu dağıtıcı firma mı anlamadım :)
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Phrien said: ya bu programi bnm w810i telime yukledim ama nedense ne zmn baglan desem baglanti hatasi verio bi turlu aktiflestiremedim authenticatorumuaynı telefon bendede var sen cozebildin mi sorunu ?
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya bende normal authenticator var anahtarlık şeklinde olan. Ama ben telefonumda kullanmak istiyorum. Biraz bakındım bendeki authenticator'u ilişikilendirebilir miyim diye mobil olanla, fakat hiçbirşey bulamadım. İndirdim telefona programı gayet güzel çalışıyor. Yeni bir kod verdi onla ilişkilendirmek gerekio battlenet accountu. Yalnız anlayamaığım bu mobile olan beleş mi?
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 1.5 TL olması lazım. 2-3 saat önce aldım daha.
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 pekaziz said: 1.5 TL olması lazım. 2-3 saat önce aldım daha. Alla alla bende 1 saat önce felan app store'dan çektim direk telefona orda free yazıyordu. Kurdum direk başladı kod vermeye. Tabi daha account ile ilişkilendirmedim ama üretiyo bana şifre habire :).
quarantine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ipod ve iphonelar için bedava diğer telefonlar için 1$ . bi yerlerden bulup telefona atarsanız yine free :D
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Dengesiz said: ya bende normal authenticator var anahtarlık şeklinde olan. Ama ben telefonumda kullanmak istiyorum. Biraz bakındım bendeki authenticator'u ilişikilendirebilir miyim diye mobil olanla, fakat hiçbirşey bulamadım. İndirdim telefona programı gayet güzel çalışıyor. Yeni bir kod verdi onla ilişkilendirmek gerekio battlenet accountu. Yalnız anlayamaığım bu mobile olan beleş mi? aynısını sorucaktım, anahtarlık authenticatoru kaç defa kaybettim, bir de telefonda bulunsa çok iyi olacak telefona da indiriyim diyordum, 1 euroya mı ne indiriliyor sonra her kod üretişinde bir ücret falan olmuyor değil mi bir yerlere bağlanmasından.. ya da en azından vodafone/turkcell/avea bindirmiyor faturaya değil mi internet kullanımından wapdan zarttan zurttan? bir de java çalıştırabilen her telefonda çalışıyor değil mi? Yeni telefon alıcam listede yok falan sdfsadsaas :D bir de son olarak, telefon bozuldu mesela, servise gitti fabrikasyon yaptılar telefona falan... biz bu zamazingoyu hesaptan istediğimiz zaman "un-attach" yapabiliyor muyuz, hesapla ilişkisini kesebiliyor muyuz, yoksa telefona birşey olursa gg mi? edit: bir de şimdi anahtarlık varken hem de bu mobili attach edebiliyor muyuz aynı hesaba :P teşekkür ettim cevaplar için.
Öne çıkan mesajlar