HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bingildak said: Nerden takip ediyorsun Guru? aion source acilmiyor bende :( twitter'den yazmış onu link istersen http://twitter.com/aion_xaen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bütüm server isimleri değişmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 O_O girdiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Alıştığımız NCsoft tan beklenmeyecek birşey... Hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 demin giren oldu guilden ama sonra serverları kapattılar tekrar. vent'e gel istersen server a girene kadar isimelr değişti çünkü ilk girene seçtiriyoruz :D veya forumdan takip et güncellemeleri anlık yazıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Evet gercekten ilginc, lineage 2, o zaman ki serverlara ve inanilmaz zerge ragmen dakikasi dakikasina acilmisti.. 45 dakika oldu, hala login server bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 serverlar UP - pento'da basladik. hahah pento yazmisim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 perento serverındayız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gamersloot tan preorder yapıpta giremeyen varmı. şifre hatası veriyor. ncsoft tan account a girebiliyorum. aktif görünüyor obt. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 benim ki aion client ına bastıgında update'e bakarken error veriyor. said: Unable to contact game patch server. Please check your internet connection or try again later. If you want to skip the update step, force a launch using the right-click menu on the game list or main button. Force launch yapıp oyunu actıktan sonra server'a baglanmaya calistigimda da server'lar acılmadan önce oldugu gibi bir süre bekliyor sonra baglanamadi diyip oyundan cıkıyor ncsoft'un siteside patlamış harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 server lar acildi da deli lag var. *amerika server larinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oh be girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 elyos musunuz asmodian mı killerlord ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 elyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sdeceokuyangenç guild e geldi şuan guilde olmayan varsa nicklerini yazarlarsa hemen invite atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 10 tane server var perento diye bi server göremiyorum. Israphel serverina girdim bende. Amerika serverlarına mı girdim acaba? aion(europe) yazıyordu. ama settingsde ayar nort America. europe yapınca da kullanıcı adı şifre kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ncsoftun sitesinde hesabında aion eu mu yazıyor? keyin north amerika keyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Aion yazıyor. accout type beta. Europe yazan herhangi bi yer görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 mumi said: 10 tane server var perento diye bi server göremiyorum. Israphel serverina girdim bende. Amerika serverlarına mı girdim acaba? aion(europe) yazıyordu. ama settingsde ayar nort America. europe yapınca da kullanıcı adı şifre kabul etmiyor. 1. server olacak o tarz bir ismi vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bilader eğer pre order de değilse o key north amerikanın keyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fileplanetten almıştım. amerika key olabilir. hmm neyse. denemek için aldım zaten. felaket lag var bende. fps 40-50 lerde ama lagla alakası var mı onun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Gayet sorunsuz bir başlangıç oldu, item farmlama olayını saymaz isek. Bi spawn location başında 7 kişi bekliyoruz, itemın spawn olacağı yere, boşluğa tıklıyorum. Ancak öyle alabildim. Kore serverları sonrası, oyun bayağı sorunsuz gözüküyor. End game content de sağlam ise birçok insanı kendine bağlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kanal değiştir muhtemelen 1. kanaldasındır çok kalabalıktır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Her kanal öyleydi. Belki de bizim server öyledir. :) Neyse bu akşamlık bıraktım. Yarına düşük level zonelar daha müsait olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 crash oluyor oyun toplam 1- 1.15 dak. fln oynamısımdır 2 kere crash oldu of hep bana patlar böyle şeyler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar