xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bi karıştırıp hatta videoya çekersen iyi olur özellikle dokunmatik olayını görmeyi çok isterim. öyle bir imkanın varsa kanuni. ayrıca maemo ya Abby Lingvo dictionary yüklenebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Öncelikle topiğin bir yerlerinde geçen "N97'yi beğenmedim, onun için özellikleri hakkında zerre teknik bilgim olmayan telefon da sırf Nokia ürünü olduğu için kötüdür, bye" üstün mantığına hayran kaldığımı belirtmek isterim. Sonrasında birkaç sorum olacak; alanlar nereden alıyor, Türkiye'de yaşayanlar için tabii, spotçular getiriyor mu? Evetse ne kadara getiriyorlar? Kayıt işi nasıl bunların, IMEI değiştirme işi hala yürüyor mu, yoksa pasaportu uygun birini mi bulmalıyız? Bulsak bile yurtdışından aldığımıza dair fatura falan istemezler mi? Gibi gibi, "alıcam yol gösterin" kısaca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bacyo, kayit icin imei olayi sökmuyo artik sanirsam. Pasaportu uygun biri lazim fatura falan istemiyolar. Onun disinda, spotculari bilmiyorum ama sahibinden.com'da ve gittigidiyorda falan telefonculardan, getirenlerden falan bulup irtibata gecip gidip alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 landscape mode rahatsiz edebilir. telefonun hic bir alaninda nerde ise portrait mode yok. devamli iki elle kullanilmasi gereken bir cihaz (nerdeyse) telefon portrait modeda calisiyor ancak ondada arama yapacak adami search ozelligi yok. bende 598 telefon kayitli araba ile giderken ozel bir sahsi arama sansim kalmiyor ama neyse diyorum. ekrana widget , kisayol vs koyuyoruz ancak hepsi landscapede kaliyorlar hani bari onlar portraite gore 90 derece dondurulse , esimin fotografini koydum ariycam hatun bana yan yan bakiyor :P alirken bunun bir internet tablet/computer + telefon oldugunu gozden kacirmayin derim. alet ozellikle iki elle kulanilmak icin yaratilmis gibi sonradan ayip olmasin diye telefon eklenmis. bunun haricinde aletin potansiyeli cok fazla, ust siradaki keyboard tuslarina basarken parmaginiz ust tarafa degiyor yeterli alan yok, ovi maps, facebook twitter bok pusur yerli yerinde, internet firefox iste daha ne olsun, pc de ne ise onun ele gelen hali olmus. bunun bir sonraki versiyonu yani maemo 6 olan hali enfes olacak simdiden belli, onda otomatik landscape portrait tanimlama var daha dogrusu ona uygun tasarlaniyor. multitasking olayi bu alet haricinde diger aletlerde yokmus onu anladim. nedankonun dedigi gibi multitasking den taskinge fark var. ornegin actiniz 6 program (30 a kadar yolu var) her birisi calisiyor yani biraktiginiz yerde kalmiyorlar , ornegin video actin o calisiyor ve ilerliyor, oyundasin biraktin oda calisiyor yani diger telefonlardaki gibi biraktin orada pause veya durdurmuyor programi, kucuk pencerede izliyorsun neler oluyor bitiyor her program kendi icin de penceresinde ve tumbnailinde windows 7 deki gibi aynen calisiyor. tv out var, tv izleme olanagin var transmitter sayesinde (bunu okudum daha yapmadim alette) uzaktan kumanda olarak kullanma ihtimalin var, stereo bu arada alet ses guzel. ekran biraz kucuk kaliyor ama ustteki butonla pitpit bazi programlarda zoom in out yapiyorsun sevimli bir ozellik. ah birde portrait modea gecse otomatik 10 uzerinden 9 vericem ama simdilik 7-8 arasina oturur. neler eksik derseniz : hafif kalin agir klavyede ust siradaki tuslari kullanirken eliniz deyiyor ust tarafa ama cok buyuk sorun degil portrait mode!!!! ekran biraz daha buyuk olabilirdi, 800x480 cozunurluk ve 16 milyon renk enfes ama hafif buyuk olsa daha guzel olurdu. daha kullandikca eklerim. bu manyak ozellik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 xsplashx dokunmatik ekranda sorun yok hemen alisiyorsun ancak landscape oldugu icin yukari asagi cekerken hemen bitiyor ekran alani ve uyuz olabiliyorsun. internette gezerken ornegin yatay baktigin icin gorunen alan daha az ve asagi inerken bu kisa alanda biraz sorun olabiliyor. o dedigin sozlugu anlamadim, internete girersen sitesinde gordugum kadari ile kullanirsin direkt, orada bir alan var sag ustte ama software olarak varmi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oha stylusla super oldu alet. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 stylus nedir? Bide bi yan kullanma olayi en can sikici sey suanda ya. yinede super alet, cok tesekkurler kanuni detayli aciklama icin, tatmin olmak uzereyim yani ehaeha, haftaya alcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 stylus sey iste kalem. ekrani onunla ellestigin zaman alet bir baska oldu. mukemmele yakin su anda yatayda ama dikeyde dedigim telefonla konusma sorunlari olabilir sik konusan ve tek elini kullanmak zorunda olan birisi iseniz. sevdim ama almadan deneyin bence genede. alet download ederken msn calistirip ayni anda emailleri alirken internette gezip torrent indirip muzik dinlerken oyun oynadiginiz bisii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.maxicep.com/nokia-maemo/ bilmeyenler vardır belki diye. paylaşim istedim. buradan takip edebilirsiniz hatta var güzel bi kaç oyun program. belki rastlamamışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 errr bunuda sallayip motorola milestone aliyorum. daha dogrusu bununla degistiriyorum bugun yarin. tavsiye etmiyorum telefon ozellikleri cok sig ve devamli landscape kullanmak aci veriyor. daha cok geek isi direk linux kullanip telefondan daha cok baska seylerle ugrasmak isteyenler icin. milestone gelince bir konu acip kendimce iphone - n900 - htc hd2 - milestone karsilastirmasi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence biz maymunuz. hatta iştahları da mevcut. :) özellikle şu mobil cihazlar bölümün de aktif olan adamlar. :D fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben seviyorum zaten gadget olayini ama bir seyi seversem pekde birakmiyorum, ornegin iphone u 2 sene kadar kullandim ciktigindan beri. 2g 3g ne ciktiysa aldim kullandim begenmedigimden degil baydigimdan degistirme cabasina girdim. hd2 den sonra n900 de beklentilerimi karsilamadi diyebilirim. bakalim milestone nasil cikacak yoksa 3gs e gecicem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 neden zorluyorsun ki o halde. tekrardan dön iphone'a bak bizlerle ızdırap çekme bence. :) halimiz duman hala daha n900, n97 vs vs. örnek ol. :) motorola çok konsept marka böyle sıra dışı işler yapıyorda menü olayına kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 baydim iste tekrar ayni os ayni menu ayni ikon yok jailbreak yok bilmemne. birde n900 de hardware klavye kullaninca onsuz artik zor alirim bir telefon super rahatlik. moto menusu android iste ya, ha birde her seyimi google servislerine tasidim , oldukca memnunum , e herhalde google servislerini de en iyi androidle ve google in destekledigi telefonlarla yapabilirim ama bakalim gelsin yazarim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 4g 4g, hiç motorolaya falan bulaşma bence. Herzaman hayal kırıklığı olmuştur motorola. Bende sattım N900 ve HD2 yi şuan 3gs ve N1 var. Dediğin gibi iphone UI si sıkabiliyor ama baya baya tema var. Ben şu şekil kullanıyorum mesela şuan biraz değişiklik olsun diye; 3D fiction ve Glassorb http://www.youtube.com/watch?v=kt8_BgaJ--0 nexus one da var tabi çok çok mutlu mesutum valla. Belki 4g alırım duruma göre.Onuda almazsam bi 10 sene değiştirmem heralde 3gs'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cok tema kullandim bende ama asil mesele aletin kendisi ve uzerindeki os dan baymis olmam, birde n900 ile birlikte klavye ile tanismis olmam sonrasi milestone denemeye karar verdim.. sonucta baska telefon yok milestone harici android olan, windows os sevmedim cepte, belki windows 7 mobile ile degisir durum, maemo zaten n900 olarak denedim sevemedim aleti, apple zaten senelerce kullandim .. yeter, symbian sevmem hic illet olmusumdur hep. yani seceneklerin en sonuncusu su an icin milestone benim icin. reviewleride cok guzel aletin, kotu diyen yok alete yurt disinda, bende test eder yazarim buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iphone 4g haberleri varmış aralık kasım gibi. doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ohhh beee dunya varmis ilk izlenimim konusabildigim rahat kullanimli, oldukca guzel gorunen (benim icin) kalitesi besbelli bir telefon oldu milestone. oh be oh. ilerki gunlerde gicik kaptigim (eger olursa) veya begenmedigim ya da cok begendigim seyleri yazarim ancak google ile 500 kisiyi senkronize etmem 1 dakka surdu ne guzel. yok itunes yok outlook yok pc program kur ordan sync et olmadi... ilk izlenim olarak htc hd2, nokia n900 , milestone arasindan milestone onde gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 izlenimini ayrı bi şekilde paylaşırsan müteşekkir oluruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Aldim bugun sonunda n900'u. Abi cihaz bence tek kelimeyle mukemmel. Cok cok cok begendim yani, tam isteklerime cevap veren bisey. Gayet hizli bi alet cidden ve dokunmatigi cok iyi. Bi iphone degil dedigi gibi arkadaslarin ama iphone %99 hassasiyet ise bu alet cidden enazindan %90i hakediyor. Bambaska bisey cidden, guzel olmus maemo ile. Yazıcam daha ilerde aklima geldikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Arkadaşlar, haftaya yurtdışından dönecek, pasaportu müsait bir arkadaşım var, telefona da 1000 TL fiyat aldım, bu süre içinde enine boyuna araştırmam gerekiyor :p Kullananlar biraz daha derine inebilir mi acaba? Özellikle Türkiye'de kullananların ve/veya iPhone kullanmış olanların deneyimleri çok önemli benim için. Çok hevesliyim, çok güzel şeyler okuyorum, fakat Ovi Store'un henüz cılız olması ve Türkiye'de görünüşe göre hiçbir zaman dişe dokunur Maemo uygulaması yazılmayacak olması biraz şüpheye düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Pek vaktim yok ama ufakca bisey yaziyim. Iphone kullanmadim, ama alet cooooooooooooooooooooooooook guzel. Cidden hayatimda icime sinerek aldigim, verdigim parayi cidden hakettigini dusundugum bisey. Bayildim aletin özelliklerine, maemo'ya falan. Zaten alet cidden telefon gibi bisey degil yani. Aradigim istedigim hersey var, bildigin zaten alet mini bi pc gibi yani. Cok guzel, cok rahat, her istegime cevap veren turde bisey. Sadece biraz alismam vakit aliyor halen buara telefon kurcalamaya falan pek vakit bulamadigimdan. Application konusunda pek dusunme, cok zengin degil evet, ama cokta berbat degil, isine yarayacak bicok application var. Ilerde eminimki gelistirirler. Portrait mode olayina ben hic takmadim, ki en cok cekindigim seyde oydu ama baya yan yan kullaniyorum aleti, dahada rahat oldu hatta klavyeyle falan. Buarada kisa bi not, aletin dokunmatigi cok cok iyi resistive olmasina ragmen. Baya hassas, elinde n97 falan bisey varsa, dusunme bile hemen degistir. Cok mutlu edecek alet seni, beklentilerini karsilayacak yani emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu arada maemo destekli yeni urunler bekleyenler benim gibi, o da parasizliktan bu telefonu biraz daha kullaniyim diye, yoksa icim gidiyo n900 a da, bu sene 2010 da nokia bir telefon cikaracakmis sadece maemo destekli, yani cok aksiyon beklemeyin, nokia smartphone pazarini buyutme pesinde symbian su bu yani, maemo ya daha pazar hazir degil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hanıma alacam N900, klavyesi olsun diye tutturdu. Istanbul da nerden bulunur bu cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aslinda istese maemoyla imba smartphone yapar da, nokia'nin stratejisi hicbir zaman "ultimate device" uretmek olmadigi icin oyle bir urune gitmek istemiyor. her zaman "cok guzel ama bir de su olsa" urunlerden onlarcasini ayni anda piyasaya surmek, kendi urunlerini baltalamamak istiyor. o yuzden de 2010'da degil 2015'te bile guzel bir maemo cihaz gelmez. nokia o kadar kaynagi bir urune ayirmaz. edik: nedankonun bir ay onceki mesajina cevap yazmisim, cok sacma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar