Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 beyler bana bi telefon lazım. şirkette kullanmak için, şuanda kullandığımın sesi az çıkıyor. hiç bişi anlamıyorum. bana ahize sesi yüksek olan yada ayarlanabilir basit iş telefon'u önerebilirmisiniz. özellikli filan olmasına gerek yok. sesi çok çıksın yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 benimkini vereyim al hayrını gör kesemiyorum meretin sesini otuz kişinin içinde zangır zangır çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 benimkini de verebilirim ama arkadaş zil sesinden bahsetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ha ahize sesi anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 AT&T'nin bir telefon modeli vardı bizde, baya eskiden almıştık. Sesi ayarlanabilir modellerden. Ancak halen satılıyor mu, satılıyorsa nerden alınır hiç bir fikrim yok. Aslında gidip bir mağazaya baksan, özellikle Bimeks, Teknosa gibi yerlerde sergiliyorlar. Yanlarında ses arttırma özelliği bulunan bir telefon seçip alırsın. Söylediğimiz modelleri bulamayacağın için en kolayı böyle olur diye düşünüyorum. edit: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=AT%26T+210&x=0&y=0 ondan hala satılıyormuş yav. bizimkinin üst modeli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kulağı temizlet daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 nokia nın modellerinde gelen olarak ayarlanıyor ses yahu ama en iyi ses şu 6300 bildiğim kadarıyla. Babamda da abimde de var, ben bile duyuyorum konuşurlarken uzakta olmama rağmen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bazen okumadan yazan insanlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Abi bana mıydı anlamadım da, ahize sesi demiş adam, yani üstüme alındım birden de şey oldu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yeni üniversitelisin heyecanlısın tamam, ama herseyi üstüne alınma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gerçe sen de haklısın birader, normal telefon kullanılmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oharsdfsada sabit telefonmuş, da, pek anlaşılır değil yahu, şirkette kullanıcam falan demiş, cep telefonu diye canlandırdım kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Fistan said: yeni üniversitelisin heyecanlısın tamam, ama herseyi üstüne alınma :D olm gitmeden çömez muamelesi yedim :( üni kartımdaki resim de berbat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BEYLER SAKİN. ericsson kaldı mı hala piyasada ya, üç çizgili logosu olanlardan. bizde ondan var, suyun içinden iki kat öteden duyuluyor sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi sony ericsson oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sorry ericsson oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Motorola F3 var handsfree açıp sesi sağır etmeyecek seviyeye kısarak kulağıma normal dayıyorum havalı matkap falan bastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Fistan said: kulağı temizlet daha ucuza gelir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar