sbora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: prozzak demiş ki: bmw nin galerisi wardı kuruçeşmede ama artık yoqq Dediğim gibi Bmw nin kuruçeşmedeki yeri kapandı ve istinyedeki Borusan binasına taşındı... said: Absolut demiş ki: Şaft akatarma olduğundan sert bir motor. Motorun neresi sert biraz açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oturma yeri sertmiş poposuna batıyomuş insanın :P sonuçta üstündeki insan ve sadece poposu ve elleriyle tutunyo oraya arabadaki gibi koltuğa yayılmıyo hareket etmek. o yüzden insana dur kalk ları fazla hissettiriyo olabilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Vodan, 27 Mayıs 2004 17:26 tarihinde demiş ki: o yüzden insana dur kalk ları fazla hissettiriyo olabilir. Motor var motor var K1200LT'de şaftlı sistem var R1150R'da da... Ve hayatımda K1200LT kadar rahat motor görmedim arka kolduğunda bodrumdan istanbula geldim ne bel ne sırt hiçbir arı sızı yok valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bana şöyle bişey olsa yeter ya. dogum günüm 29 temmuz :P[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mantık yürüttüm bilemicem ayrıca bu motor güzelmiş jantları fln özellikle[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet güzel motor ama bende aksine cantlarını hiç beyenmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bende egzost u beğenmedim insanın kıçına kçar o yada fazla ısınır orası ya yakar fln bu jantlar dönüyomu acaba yoksa sabit haldemi duruyo onu çıkaramadım yanlz[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Fedaykin, sana tanktan aşşağısı gitmez.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ne yapalım bu seferlik tankdan bir iki boy ufağını alacağız :) Şimdilik başlangıç motoru olarak iki alternatif gözükmekte, Yamaha Virago 250 ile Honda Twister[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 fedaykin virago herkeste var ya yapma öyle bişey. :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kaç kişide olduğu ile alıp almama arasındaki bağlantıyı kuramadım?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 arkadaşta honda shadow vardı tip olarak süperdi. arkadaşınki 500cc'di ama daha düşükleri de var sanırım ikinci el olarak uygun da bulabilirsin. bir araştırmak lazım tabii.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu tur bir motora hic binmedim ama virago gayet guzel bir alet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Chopper'ı bilmemde bir aksilik olmazsa bu çarşamba günü Honda Twister alacağım. Naked diye geçen bir tür, başlangıç motoru olarak ideal deniliyor. Gelecek yılda bunu satıt dragstar 650 filan alırım herhalde, ilk chopper işim seneye kaldı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bi resim koyabilcen mi fedaykin? yorum yapalım yakışcak mı falan eheh.. ha bu arada perşembe günü almanya'da rüdesheim diye bir şehirdeydim. gezmeye gitmiştik. 3 gün boyunca magic bike fest diye bir şey vardı. şehir de sahilde. bi baktım yolda motor konvoyu. sahil boyunca yüzlerce harley, bi sürü başka chopper tipleri, superbike'lar cartlar curtlar falan parketmiş. her türlüsü.. her rengi... tam motor cennetiydi. ben öyle motor hastası olmasam bile kafayı sıyırdım süperdi. bazen ben de chopper chopper diye zıttırıyorum. gerçi izleyemedim festi, 3 gün boyunca yarışmlar, gösteriler falan olcaktı motorlarla. görmeye değerdi. [signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 13 Haziran 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 13 Haziran 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 arkadaşın dediği bu galiba[signature][hline]...:::Married With Children:::...[Bu mesaj umutsavaci tarafından 14 Haziran 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tıpkısının farklısı olacak :-P Çarşamba günü alayım koyayrım resmini. Rengi farklı birde önünde cam var. Birde esas beni o kıyafetler içinde görün robocop gibi oluyorum hatta daha beter. Jandarma iken robocop giysikleri giymiştim ki o bile daha az korumalıydı :) [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 14 Haziran 2004 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fedaykin tulumlami binecen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya muhtemelen kendin yaptirmayip harleyde almaz isen uc nokta bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Valla benim canım kıymetlidir öyle düşüpde bir kaç kemiği ve deriyi sağda solda bırakmaya hiç de meraklı değilim. O sebepten tam koruma bineceğim. Yazın bu deri olayı biraz pişirecek ama olsun :) Birde ben diyorum 250cc sen koymuşsun 6 silindirli 2500 cc :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar