Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir chopper bana iyi gider mi, gider gider...

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Evet millet, başlıktan da anlayacağınız üzere bir chopper alma niyetindeyim. Beni bilenler bilir, öyle hız delisi filan değilimdir konforu daha çok tercih ederim. Şöyle motor dediğin aygıtı ata biner gibi hatta daha bile rahat arkana kurula kurula kullanmak gerekir bence. Ancak motor konusunda deneyimim sıfır...

İşte burada sizler devreye giriyorsunuz efendim, şöyle ikinci el bir iki yıl acemiliğimi atacağım ama çokta döküntü olmayan, kısca yeni başlayan birisine gidecek bir motor kaça patlar, tavsiye edeceğiniz model filan var mı veya nelere dikkat etmem gerekir :)

Ayrıca bunun bana özel olarak derslerini verebilecek hemde bu kursa sayılabilecek (malum kurs harici ehliyet vermiyorlar) birilerini tanıyanınız var mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ehliyetsiz Ankara'dan gelmek biraz eriskli olabilir :) Ama sağol yinede. Para konusunda ise aklımda kesin bir şeyler yok ama dediğim gibi yeni başlayacağımdan haşat olma ihtimali yüksek bir şeye çok da fazla para yatırmak istemem. Aklıma yatarsa 10 milyara kadar yolu var ancak 4-5 milyara halletmeye bakacağım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Şu resimdeki arkadaş mı bahsettiğin, HONDA VT 600 C

[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

Sosyal ağlarda paylaş

ama bence almadan önce ders alacak birini bul, mesela burda benim arkadaşlar ders veriolar, dah soora ne kullanacak olursan ol, titanlarla ööretiolar hani şu paketçi bebelerin kullandıklarından,öörenmek için en ideali o[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

Yankı o vatandaş haftasonu da ders veriyor mu? Zira ben senin gibi haftaiçi gündüz saatlerinde gidemem biliyorsun. Birde kaça veriyor vede nerede?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Hazerfan neresi yav, bizim buralarda mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer yeri cidden oradaysa çüşşş derim Yankı efendi, daha uzak bir yer öneremedin mi şöyle Hakkari taraflarında filan.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe evet ben o arabası olup da arıza olanlardanım :-) Çok sevdiğim bir Roland Garros'um var zaten 4 teker bazen fazla geliyor arada insan 2 tekere de binmek istiyor. Bisiklet de olur tabii ki de motorlusu daha bir iyi olur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Birde son zamanlarda hep kullanmak istediğim bir lafı kullanma forsatı doğdu hemen kullanayım :D

"Demirden korksaydık trene binmezdik"[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Zed'in ki olayı ne bu arada, biraz Fransız kaldım da :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi motorcu atasözü yaziim hemen: Arai helmet, lazım olur elbet! :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

bi tane honda beat alcam..
ehliyet de yok ama salla :D[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Yamaha Dragstar al derim başlamak için. Yere yakın olduğundan dengeni sağlaması kolay. Bacanakta BMW r110mü RS1100 mü öyle birşey var ama choppera göre baya yüksek ve şaft akatarma olduğundan sert bir motor. Ama başka arkta Yamaha var ve ilk kez motora binen biri olarak gayet rahat kontrol edebildim. İlerde kesinlikle BMW al derim ama başlamak için biraz pahalı ve riskli bir motor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...